McAfee Enterprise en FireEye vormen nu een combinatie

11-10-2021 | door: Witold Kepinski

McAfee Enterprise en FireEye vormen nu een combinatie

McAfee Enterprise en FireEye hebben aangekondigd dat Symphony Technology Group (STG) de overname van FireEye heeft afgerond in een contante transactie van in totaal 1,2 miljard dollar. Deze transactie voltooit de combinatie van McAfee Enterprise met FireEye.

McAfee Enterprise en FireEye beginnen onmiddellijk aan hun reis om samen cyberbeveiligingsoplossingen te leveren om wereldwijde klanten te beschermen.

Door de twee bedrijven samen te brengen, ontstaat een speler op het gebied van cyberbeveiliging met meer dan 40.000 klanten, 5.000 werknemers en bijna 2 miljard dollar aan inkomsten.

"De hoogopgeleide teams van McAfee Enterprise en FireEye bundelen hun krachten om onze klanten te helpen bij het bestrijden van aanvallers, terwijl ze een geïntegreerd beveiligingsplatform ontwikkelen dat wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en automatisering", zegt Bryan Palma, Chief Executive Officer van het gecombineerde bedrijf. "We zullen toonaangevend zijn in de sector en innovatie en expertise brengen om de toekomst van cyberbeveiliging vorm te geven."

Het portfolio van McAfee Enterprise en FireEye zal de cyberbeveiligingsindustrie opnieuw definiëren. Het gecombineerde bedrijf levert een geïntegreerd beveiligingsplatform dat is ontworpen om klanten te beschermen over endpoints, infrastructuur, applicaties en in de cloud. Het nieuwe bedrijf bouwt voort op de sterke klantrelaties van McAfee Enterprise en FireEye en creëert tegelijkertijd nieuwe voordelen op schaal voor channelpartners en resellers.

"Het afstemmen van de device-to-cloud cyberbeveiligingsoplossingen van McAfee Enterprise met FireEye's robuuste productportfolio biedt een buitengewone kans om klanten overal veilig te houden", zegt William Chisholm, medeoprichter en Managing Partner van STG.

Terug naar nieuws overzicht
Security