IBM en Deloitte lanceren nieuw AI-aanbod

12-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IBM en Deloitte lanceren nieuw AI-aanbod

IBM en Deloitte hebben een nieuw aanbod aangekondigd: DAPPER, een AI-gestuurde oplossing voor beheerde analyse. De oplossing versterkt de 21-jarige wereldwijde alliantie van de twee organisaties - die organisaties helpt de adoptie van hybride cloud en AI in de hele onderneming te versnellen - en 10 jaar ervaring met het implementeren van het Deloitte Analytics Platform.

Dankzij de end-to-end-mogelijkheden van DAPPER kunnen organisaties vertrouwen krijgen in de inzichten die hun gegevens bieden via een beveiligd, eenvoudig te consumeren managed service-aanbod dat tot doel heeft de uitdagingen van de adoptie van AI op te lossen, aldus IBM.

DAPPER is het resultaat van het gecombineerde technologisch leiderschap, praktische zakelijke ervaring en branche-ervaring van de alliantie van Deloitte en IBM. DAPPER combineert het Deloitte Analytics Platform met IBM Cloud Pak for Data op Red Hat OpenShift om zakelijke gebruikers een volledig beheerde AI-oplossing te bieden, ontworpen om te voorkomen dat de middelen en de lange tijd die gepaard gaan met het ontwikkelen, implementeren en beheren van een op maat gemaakte oplossing hoeven te worden besteed.

Gebouwd op IBM's moderne hybride cloudarchitectuur en AI-technologie, biedt DAPPER organisaties de mogelijkheid om hun activiteiten op te schalen, het vertrouwen van een organisatie in haar gegevens te bevorderen en slimme rapportage mogelijk te maken. DAPPER is een beheerde service die door Deloitte wordt beheerd in de IBM Cloud en beschikbaar is op locatie of in multi-cloudomgevingen.

De volledig beheerde analyseservice biedt een keuze aan serviceaanbiedingen en abonnementsmodellen en bevat drie kernelementen die zijn ontwikkeld zodat bedrijven maximale waarde uit hun gegevens kunnen halen:

Een cloud-enabled analyseplatform: Beveiligings- en analyseplatform ondersteund door IBM met gestroomlijnd beheer, bewerkingen en onderhoud geleverd door Deloitte, ontwikkeld om zakelijke gebruikers een naadloze, geautomatiseerde oplossing voor gegevensanalyse te bieden.

Ontwikkelingsfabriek voor analyse: toegang tot gespecialiseerde bouwstenen en methoden voor analyse die zijn ontworpen om de ontwikkeling van analyses te stroomlijnen met bewerkingen, waardoor een DevOps-ervaring wordt geboden om de levering van analyse-assets te versnellen.

Catalogus van abonnementsserviceaanbiedingen: combineert eenvoud met gegevensintegraties om een selectie van analyseservices aan te bieden, waaronder dashboards, bedrijfsrapportage, gegevensbeheertools en orkestratie en gebruik van AI.
Met DAPPER kunnen Deloitte en IBM datawetenschappers en zakelijke gebruikers helpen bij het bouwen, organiseren en beheren van inzichtgevende activa om rapportage te bevorderen die binnen een organisatie en AI-oplossingen kan worden vertrouwd, zodat ondernemingen zich kunnen concentreren op bedrijfsresultaten.

Fraude aanpakken

Met DAPPER kunnen Deloitte en IBM bijvoorbeeld een overheidsorganisatie helpen fraude aan te pakken, zoals belastingfraude of fraude met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, pensioenen of witwassen. Met DAPPER kan een analysecloud zakelijke gebruikers verzamelen en helpen om gegevens in silo's in verschillende datacenters te rapporteren, gegevens beschikbaar te maken voor geavanceerde AI-algoritmen en rapporten, bijbehorende gebruiksscenario's uit te voeren en de nalevingsvereisten van klanten te ondersteunen. Dit alles wordt geleverd als een managed service-aanbod en is ontworpen om binnen enkele weken in plaats van maanden te worden geïmplementeerd en is gebaseerd op realtime gegevens van verschillende bedrijfsonderdelen of in dit voorbeeld overheidsinstanties.

"De aankondiging van vandaag is een ander bewijs van de langdurige samenwerking van de bedrijven om klanten te helpen moderniseren met geavanceerde technologie", zegt Evaristus Mainsah , GM, Hybrid Cloud and Edge Ecosystem, IBM. "Samen hebben Deloitte en IBM een flexibele hybride cloud-engine gecreëerd die echte waarde voor klanten kan extraheren door AI te gebruiken om het meeste uit hun gegevens te halen. DAPPER zal transformatie stimuleren, innovatie stimuleren en bedrijven hervormen om een weg vrij te maken naar digitale dominantie. "

Richard Houston , Senior Partner en CEO Deloitte Noord- en Zuid-Europa zei: "DAPPER is gebouwd op 10 jaar Deloitte's zakelijke en technologische innovatie. Het is een ander toonaangevend voorbeeld van hoe Deloitte en IBM technologie, ervaring en branchekennis hebben gecombineerd om te helpen klanten zetten gegevens om in inzichten - snel, betrouwbaar en herhaaldelijk."

Deloitte, een IBM Platinum Business Partner, maakt deel uit van IBM's partnerecosysteem, een initiatief ter ondersteuning van alle soorten partners - of ze nu voortbouwen op, service verlenen aan of doorverkopen van IBM-technologieën en platforms - om klanten te helpen bij het beheren en moderniseren van workloads van het mainframe tot de edge en alles daartussenin met IBM-oplossingen en Red Hat OpenShift, het toonaangevende zakelijke Kubernetes-platform in de branche.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

artifical, ai