Winnaars aanbestedingen Buitenlandse zaken en Belastingdienst zijn bekend

12-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Winnaars aanbestedingen Buitenlandse zaken en Belastingdienst zijn bekend

Het consortium van specialistische partijen, bestaande uit DiVetro, Bartosz en LINKIT, is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en de Belastingdienst. Naast het consortium hebben nog vijf partijen het contract met Buitenlandse Zaken toegewezen gekregen. Dat zijn: BlueTrail, De Staffing Groep, Synprofs, Cimsolutions en Yacht.

De raamovereenkomst met Buitenlandse Zaken is op 1 oktober ingegaan voor een periode van vier jaar. De totale geraamde waarde is 68 miljoen euro. Bartosz, DiVetro en LINKIT handhaven met deze nieuwe contracten hun positie binnen het ministerie.

Het consortium wordt per aanbesteding samengesteld uit specialistische bedrijven met specifieke competenties of technologieën. De kern bestaat uit DiVetro, Bartosz en LINKIT. DiVetro levert experts op het gebied van analyse & agile, data, security, sourcing en regie. Bartosz levert agile testers. LINKIT verzorgt systeem- en applicatieontwikkelaars en integratie- en infrastructuurspecialisten, data engineers en applicatiebeheerders.

Belastingdienst

Naast de overeenkomst met Buitenlandse Zaken is het consortium van LINKIT, Bartosz en DiVetro ook geselecteerd voor de aanbesteding van de Belastingdienst. Als extra specialistische partij aangevuld met Techforce1. Het nieuwe contract gaat per 11 oktober in en heeft een geraamde waarde van 600 miljoen euro. Ook voor deze overeenkomst waren de drie partijen afgelopen vier jaar al eerder geselecteerd. De andere geselecteerde partijen zijn: Flexvalue, Ordina, De Staffing Groep, Capgemini, Between, SQL Integrator, Yacht en Seven Stars en de combinatie Cimsolutions/SLTN.

Terug naar nieuws overzicht