Witold Kepinski - 12 oktober 2021

ALSO Group en RealWear breiden hun partnership uit

ALSO Group en RealWear breiden hun partnership uit image

ALSO Group kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met RealWear, een leverancier van assisted reality oplossingen voor industriële werknemers. De Technology Provider zal de populaire oplossingen van RealWear distribueren naar zakelijke klanten in Benelux en Oost-Europa. De overeenkomst helpt channel partners om zakelijke klanten te identificeren en te beheren en om producten op grote schaal in te zetten.

RealWear's "Reality First, Digital Second" extended reality (XR) benadering stelt industriële werknemers in staat om in-situ informatie en in-the-field training te ontvangen met software en hardware met behoud van volledig bewustzijn van hun daadwerkelijke omgeving. Bovendien hebben honderden geautoriseerde softwareontwikkelaars, waaronder Cisco en Microsoft, spraakgestuurde apps gebouwd en geoptimaliseerd voor handsfree gebruik op de apparaten van RealWear.

“Sinds de start 18 maanden geleden is onze samenwerking met ALSO van groot belang geweest voor ons succes in Centraal- en Noord-Europa, en we zijn verheugd om samen uit te breiden naar de groeimarkten van Oost-Europa en de Benelux," zegt Owen Loughrey, VP Global Channels van RealWear. "We kijken uit naar het aangaan en ontwikkelen van kansen binnen ALSO's sterke reseller-ecosysteem in deze regio's en zijn verheugd om de RealWear assisted reality-oplossingen door te geven aan hun zakelijke klanten."

ALSO is al een belangrijke distributiepartner van RealWear in de centrale en noordelijke EMEA-regio's. In de afgelopen 18 maanden heeft het bedrijf de expertise en ervaring ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de klanten van RealWear alle benodigde middelen en vaardigheden tot hun beschikking hebben.

Harm Hellinga, Director Consumption Based Business & Director Solutions bij ALSO: "Assisted reality oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van ons Solutions portfolio. De samenwerking met RealWear heeft ons in staat gesteld om de nieuwste technologie aan te bieden aan onze partners, wat hen helpt om de relatie met hun klanten te verstevigen en de retentie te verbeteren. Het ALSO Solutions Business Team biedt uitgebreide deskundige ondersteuning en de implementatie kan snel en eenvoudig worden gerealiseerd. Kortom: een innovatief product en bijbehorende ALSO service die partners in staat stelt om de oplossing te brengen waar het heen moet - naar de eindklant."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!