ALSO en Cisco werken nauwe samen rond as-a-services en e-commerce

12-10-2021 | door: Witold Kepinski

ALSO en Cisco werken nauwe samen rond as-a-services en e-commerce

IT-distributeur ALSO en Cisco hebben besloten hun samenwerking uit te breiden. Aandachtsgebieden zijn de as-a-service business en E-Commerce, met name voor het MKB-klantsegment via de ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Het is de bedoeling dat nieuwe digitale diensten en bedrijfsmodellen samen worden geïntroduceerd en verbeterd.  De uitbreiding van de samenwerking begint in eerste instantie in Duitsland.

De Digital Distribution Partner is een nieuwe en innovatieve verkoopbenadering in het Cisco-partnerlandschap. Uitgangspunt was de zoektocht naar distributiepartners die verschillende cloudoplossingen binnen een ecosysteem aggregeren om zo het uitgebreide productportfolio van Cisco in kaart te kunnen brengen. “Onze digitale platformen zijn daar bij uitstek geschikt voor. Naast de ALSO Cloud Marketplace omvatten ze ook oplossingen voor cybersecurity, IOT, AI en virtualisatie. Hardware en software kunnen as-a-service via één platform worden afgehandeld. En onze channelpartners hebben zelfs de mogelijkheid om hun eigen diensten en software erdoor te verkopen”, legt Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO uit. Door de uitgebreide samenwerking met Cisco is het gehele productassortiment nu verkrijgbaar bij ALSO.

Bij E-Commerce ligt de focus op het verminderen van complexiteit. De Cisco Business Product Portfolio is in de eerste plaats gericht op kleine bedrijven. De focus ligt op de vlotte verwerking van transactieactiviteiten met intelligente logistieke en financiële diensten met toegevoegde waarde. Samenwerking moet voor klanten zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk zijn. Met haar uitgebreide expertise is ALSO hiervoor de ideale partner.

De uitbreiding van de samenwerking begint in eerste instantie in Duitsland.

Terug naar nieuws overzicht