Rapid Circle benoemt Roos Tabak tot Chief Commercial Officer

Roos Tabak

13-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Rapid Circle benoemt Roos Tabak tot Chief Commercial Officer

De Nederlandse Microsoft cloud-specialist Rapid Circle heeft Roos Tabak aangesteld als Chief Commercial Officer. Het bedrijf noemt de benoeming een nieuwe stap in de verdere professionalisering van de organisatie.

Roos Tabak werkte 15 jaar bij YoungCapital, waar ze in de rol van Commercial Director en lid van het management team een bijdrage leverde aan de groei van 2 naar meer dan 500 miljoen omzet. Rapid Circle viel haar op door het ondernemerschap gecombineerd met de snelle groei en internationale ambities: “Ik wilde graag werken voor een organisatie die relevant en toekomstbestendig is, én waar het de mensen zijn die het verschil maken.”

Commerciële team uitbreiden

Tabak gaat de komende tijd het commerciële team uitbreiden om te versnellen en de slagkracht te vergroten. Ze kijkt ernaar uit klanten mee te laten profiteren van de voorgenomen groei. Dankzij schaalvergroting zal de organisatie nog beter in staat zijn om branchespecifieke oplossingen te ontwikkelen.

Rapid Circle geeft organisaties de vrijheid om te groeien door het maximale uit de cloud te halen. “De impact is groter dan alleen een goed functionerend IT-landschap. Onze oplossingen helpen uiteindelijk om de omzet en winstgevendheid van organisaties te vergroten, maar dragen bijvoorbeeld ook bij aan de innovatiekracht en groei van medewerkers- en klanttevredenheid", aldus Tabak. “Vanuit commercie zullen we daarom nog beter gaan uitleggen wat de impact van onze dienstverlening is op strategisch niveau. Daarvoor is kennis over de branche waarin onze klanten zich begeven even relevant als onze kennis van de cloud. Om dit te bewerkstelligen maken we binnen het commerciële team nog voor het einde van het jaar de shift naar een sectorindeling. Accountmanagers worden branchespecialist en zullen dankzij deze focus nog beter in staat zijn om als trusted advisor onze klanten verder te helpen.”

Mede-oprichter en CEO Harold Punter is blij met de versterking van het management team: “We hebben onszelf een grote ambitie opgelegd, en we hebben de juiste mensen nodig om die te verwezenlijken. Roos heeft haar sporen verdiend in haar vakgebied, en ze gelooft in onze plannen en onze aanpak. Ik zie er daarom erg naar uit om samen met haar de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het bedrijf en de nationale en internationale groei verder uit te breiden.”

Terug naar nieuws overzicht