Webroot en Awaretrain werken samen rond security trainingen

14-10-2021 | door: Redactie

Webroot en Awaretrain werken samen rond security trainingen

Webroot - an OpenText company - en Awaretrain zijn een partnerschap aangegaan waarin de meertalige security awareness en privacy trainingen van Awaretrain worden geïntegreerd in de Webroot® Security Awareness Training. Hiermee krijgen klanten van Webroot nu toegang tot de meertalige security awareness trainingen voor eindgebruikers van Awaretrain.

De security awareness oplossing van Webroot stelt organisaties in staat om medewerkers te testen en te trainen en hun weerbaarheid tegen cyberaanvallen te vergroten. "Het is de core business van Awaretrain om content te creëren die medewerkers op een boeiende en interactieve manier traint. Hun passie voor veiligheidsbewustwording komt duidelijk naar voren in de hoge kwaliteit en relevantie van hun security awareness trainingen," aldus Phil Karcher, Director Product Management bij Webroot. "Bij Webroot willen we dat onze klanten toegang hebben tot de beste security awareness training. Daarom zijn we erg verheugd om met Awaretrain samen te werken en hun trainingen aan ons klantportfolio aan te kunnen bieden.”

"We zijn erg blij dat Webroot onze trainingen als een perfecte aanvulling op hun huidige trainingsportfolio ziet. Met deze samenwerking breidt Webroot haar portfolio uit met de beste en leukste trainingen," aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO en oprichter van Awaretrain. "Hiermee geven ze de MSP die op zoek is naar meertalige security awareness training de juiste tools om de medewerkers van hun klanten de sterkste schakel te maken op het gebied van informatiebeveiliging, cyber security en privacy."

De security awareness trainingen van Awaretrain behandelen elk een specifiek onderwerp op het gebied van informatiebeveiliging, cyber security of privacy. Hiermee kunnen organisaties het veiligheids- en privacybewustzijn van hun medewerkers naar een hoger niveau tillen en een (cyber)veilige werkomgeving creëren. De interactiviteit van de trainingen zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor de deelnemers.

Terug naar nieuws overzicht
Security