True benoemt Marjolein Rietveld tot COO

Marjolein Rietveld

15-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

True benoemt Marjolein Rietveld tot COO

De 37-jarige Marjolein Rietveld (foto) is per 1 september 2021 aangesteld als Chief Operational Officer bij True, managed hostingprovider en onderdeel van Broad Horizon. Als COO is Rietveld verantwoordelijk voor het operationele en technische succes van True. Zij stuurt vier teams aan binnen True. Het managementteam van True bestaat verder uit Marilou van Doorn (CEO), Daniel de Groot (CCO) en Gawin Dapper (CTO).

Rietveld is elf jaar actief geweeest bij Tele2 en T-Mobile en hierbij alle lagen binnen een organisatie leren kennen. Beginnend als Channel Manager is Rietveld onder andere doorgegroeid naar Manager Fixed Services Operations binnen de netwerkafdeling. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor het beheer en de technische doorontwikkeling van Voice Services. Binnen de diverse rollen die Rietveld bekleed heeft stonden Customer Experience en DevOps altijd centraal.

Overstap naar True

Na haar carrière bij Tele2 en T-Mobile besloot Rietveld op zoek te gaan naar een uitdaging bij een kleinere en betrokken organisatie. Ze kwam afgelopen februari bij True binnen als interimmanager. Naarmate de tijd verstreek werd het steeds duidelijker dat True als organisatie goed bij haar past qua cultuur en de ambities die True heeft. “Werken bij True voelde als thuiskomen”, aldus de nieuwe COO van True. "Iedereen is hier welkom, er is sprake van een sterke groeicultuur. Zo prijzen wij onszelf gelukkig met ontzettend veel jong IT-talent binnen de organisatie. Ik kijk er naar uit om het jonge IT-talent met mijn ervaring te begeleiden en de organisatie verder te professionaliseren. Alleen samen kunnen we succesvol zijn, mijn team kan er op rekenen dat ik naast hen met de voeten in de modder kom staan wanneer nodig."

Marilou van Doorn, CEO bij True: “Afgelopen half jaar is gebleken dat Marjolein een waardevolle toevoeging is aan onze organisatie. Al snel kwamen we erachter dat ze binnen onze organisatie hoort, en gelukkig was dat gevoel wederzijds. Door haar gevarieerde achtergrond schakelt zij gemakkelijk tussen verschillende niveaus en past zij zich snel aan in nieuwe situaties. Daarnaast is zij als persoon ontzettend authentiek, waardoor de mensen in haar teams goed weten wat zij aan haar hebben. Marjolein is erg goed in het écht meekrijgen van haar teams en samen met hen onze klanten de meest optimale dienstverlening bieden. Op basis van haar ervaring en enthousiasme zal Marjolein zonder twijfel excelleren als COO.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People