Witold Kepinski - 15 oktober 2021

BTC wordt omgedoopt in Fivespark

BTC wordt omgedoopt in Fivespark image

Fivespark is de nieuwe naam van het voormalige BTC. Het IT-bedrijf dat twintig jaar geleden is opgericht, positioneert zich daarmee nog nadrukkelijker als Managed Service Provider (MSP). Uitgangspunt van Fivespark is om IT-oplossingen met een mensgerichte aanpak aan te vliegen om zo bedrijven te helpen het hoofd te bieden aan een continu veranderend en complex IT landschap.

Het nieuw opgerichte Fivespark wil een betere verbinding leggen tussen slimme technologie en menselijke ondersteuning. Het bedrijf combineert vijf pijlers in een ketenaanpak voor IT oplossingen: adoptie, hardware, connectivity, managed services en development. Ray Kemp, CEO van Fivespark, spreekt van ‘human centered IT’: “Organisaties worstelen met zeer complexe IT-vraagstukken uiteenlopend van het nodig hebben van alle hardware tot datamigraties. Thuiswerken is nog zo’n voorbeeld van een ingewikkeld vraagstuk. Wij vinden dat deze en alle andere IT-uitdagingen het beste aangepakt kunnen worden door te focussen op de mens in relatie tot IT-systemen. Dat is een nieuwe blik in deze markt.”

Mensgerichte aanpak
“Goed werkende IT is een basisbehoefte geworden”, vult Frank Meerts, CFO bij Fivespark, aan. “En dat heeft impact op allerlei IT-oplossingen. Fivespark biedt natuurlijk de best passende producten en diensten op de juiste momenten aan, in een zo veilig mogelijke, digitale omgeving. Dat doen we al twintig jaar. Maar we rebranden omdat we geloven dat de vonk in organisaties ligt bij mensen, vandaar ook de spark in Fivespark. Onze dienstverlening is dus volledig om een mensgerichte aanpak heen gebouwd. We zijn IT sparringpartner, dienstverlener én vertrouwenspersoon.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!