Elastic en Optimyze bundelen hun krachten

18-10-2021 | door: Witold Kepinski

Elastic en Optimyze bundelen hun krachten

Elastic bundelt de krachten met Optimyze, om zijn visie voor uniforme, bruikbare waarneembaarheid te versnellen en het vermogen om de oorzaak sneller te detecteren en te vinden in complexe gedistribueerde omgevingen te verbeteren.

Met diepgaande expertise in grootschalige gedistribueerde systemen, bedacht het Optimyze-team een eenvoudigere manier om inzicht te krijgen in het hele IT-ecosysteem en blinde vlekken te elimineren met hun Prodfiler- aanbod zo meldt Elastic.

 Optimyze maakt gebruik van Extended Berkeley Packet Filter (eBPF) en levert een innovatieve manier voor continue profilering van systemen en code over het hele systeem met een lage prestatieoverhead.

Deze acquisitie, gecombineerd met Elstic's recente acquisities van Cmd en build.security, stelt Elastic in staat om zijn visie uit te breiden om gegevens zowel te observeren als te beschermen op één uniform platform, het Elastic Search Platform. 

"We zijn van plan om Optimyze en Cmd eBPF-gerelateerde innovaties te integreren, evenals de Open Policy Agent (OPA)-mogelijkheden van build.security in de Elastic Agent om een eenvoudig implementatieproces en een uniforme benadering van gegevensverzameling voor waarneembaarheid en beveiliging te leveren" zo meldt Elastic.

Terug naar nieuws overzicht