Joyce Mullen wordt CEO van Insight

Joyce Mullen, Insight Enterprises

20-10-2021 | door: Witold Kepinski

Joyce Mullen wordt CEO van Insight

IT-reseller Insight Enterprises heeft aangekondigd dat Joyce Mullen is benoemd tot President en Chief Executive Officer met ingang van 1 januari 2022. Ken Lamneck, die sinds 2010 de organisatie leidt als President en Chief Executive Officer, zal bij het bedrijf blijven om Joyce bij te staan bij de overgang naar haar nieuwe rol.

Mullen was het afgelopen jaar de Noord-Amerikaanse president van Insight en daarvoor was hij president, Global Channel, Embedded & Edge Solutions voor Dell Technologies. Mullen bracht 21 jaar van haar carrière bij Dell Technologies door in verschillende functies op het gebied van verkoop, dienstverlening en IT-oplossingen, en bracht Insight een brede expertise in het kanaal, waarmee ze blijk gaf van sterk leiderschap in het leveren van technologische diensten en oplossingen aan klanten.

“We zijn trots om deze uitzonderlijke leider aan te kondigen als onze nieuwe CEO. Joyce is de perfecte kandidaat om ons bedrijf naar de toekomst te leiden”, aldus Ken Lamneck, Insight President en Chief Executive Officer. " Joyce heeft een boeiende leiderschapsstijl, een mensgerichte benadering en sterke relaties met onze klanten, teamgenoten en partners - naast haar verregaande expertise in technologische diensten en oplossingen."

Bij de aanvaarding van haar nieuwe rol zei Mullen: "Omdat ik Insight het afgelopen jaar meer ben gaan waarderen, ben ik enthousiast over ons brede portfolio met oplossingen en onze inclusieve cultuur en waardenoriëntatie, die een sterke basis vormen voor groei en voortdurende transformatie.”

Mullen is ook lid van de raad van bestuur van The Toro Company (NYSE: TTC). Ze is afgestudeerd in Internationale Betrekkingen aan de Brown University en heeft een MBA van Harvard University.

Terug naar nieuws overzicht