Cisco introduceert Webex Go

Cisco introduceert Webex Go

20-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cisco introduceert Webex Go

Cisco heeft aangekondigd dat het bedrijf het gebruik van zijn Webex-communicatieplatform op mobiele apparaten gemakkelijker gaat maken. Webex Go wordt in de eerste helft van 2022 in de VS gelanceerd, zodat klanten zakelijk kunnen bellen vanaf een persoonlijk apparaat zonder dat ze een extra app nodig hebben.

Met Webex Go hoeven werknemers niet langer twee mobiele apparaten bij zich te hebben, een voor persoonlijk en een voor zakelijk. Medewerkers zijn in staat om zakelijke gesprekken te voeren en te ontvangen via de native dialer van de mobiele telefoon die verbinding maakt via het mobiele netwerk voor een betere gesprekskwaliteit. Bij het bellen met collega's wordt het zakelijke nummer weergegeven, wordt persoonlijke informatie privé gehouden en zakelijke oproepen naar lokale of internationale nummers kosten de werknemer niets, omdat deze zijn gekoppeld aan het zakelijke account.

IT-beheerders kunnen Webex Go inrichten en beheren in Control Hub. Ze kunnen nalevingsnormen inschakelen voor persoonlijke mobiele telefoons, zoals het opnemen van gesprekken wanneer dit wordt voorgeschreven door het bedrijf of de branche, en toegang tot analyses voor zakelijke gesprekken of sms-berichten voor zakelijke telefoongebruik, waardoor alle mobiele telefoons een veilig en compliant eindpunt worden.

Cisco zei dat het meer details over Webex Go zal geven tijdens het komende WebexOne-evenement. In de tussentijd wordt ook de Webex-app bijgewerkt met nieuwe functies, zoals locatie-informatie bij noodoproepen en een nieuw venster voor snel bellen voor eenvoudiger multitasken.

De Cisco Calling-abonnementen met standaard PSTN-nummers worden ook in meer landen gelanceerd. Naast de VS, Canada en het VK worden de abonnementen deze maand gelanceerd in 10 landen in de Europese Unie, waaronder België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Litouwen, Luxemburg en Zweden. De dienst zou tegen het einde van het jaar algemeen beschikbaar moeten zijn, aldus het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht