Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2021

eMagiz sluit zich aan bij vereniging voor ICT-leveranciers binnen transport en logistiek

eMagiz sluit zich aan bij vereniging voor ICT-leveranciers binnen transport en logistiek image

De Nederlandse ontwikkelaar en aanbieder van een Hybrid Low-Code Enterprise Integration Platform as a Service (iPaaS) eMagiz sluit zich met ingang van 20 oktober 2021 aan bij DALTI (Dutch Association of Logistics and Transport IT suppliers). DALTI behartigt de belangen van ICT leveranciers in de sector Transport en Logistiek.

DALTI bevordert samenwerkingen tussen leden onderling en met externe partijen als overheden en brancheorganisaties. Binnen de vereniging stimuleren zij kennisdeling, faciliteren ze netwerken en werkt men gezamenlijk aan standaardisatie binnen de transport en logistieke markt.

"Alhoewel eMagiz overwegend werkt via partners en dus zelf geen directe klanten heeft in de transport & logistieke markt, zien we dat bijna 30% van onze omgevingen geïnstalleerd is bij eindklanten die actief zijn in deze sector. eMagiz heeft een actieve bijdrage geleverd in het ontwikkelen van het OTM-data model voor de transport en logistiek (Open Trip Model) en we zien dat onze partners (en sommige eindklanten) ‘control-towers’ hebben ontwikkeld die de datastromen integreert op het eMagiz iPaaS. Door lid te worden van DALTI denken we een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kosteneffectieve, eenvoudig in te richten integratie-tooling speciaal voor de transport en logistiek. Uiteraard hopen we dat het ook een positieve invloed heeft op de marktpropositie van onze (toekomstige) partners die in deze dynamische markt opereren", zegt Bart Buschmann, Commercial Manager bij eMagiz.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!