Floris Hulshoff Pol - 21 oktober 2021

CloudLunch start weer in Bistro Belle met focus op cybersecurity

CloudLunch start weer in Bistro Belle met focus op cybersecurity image

CloudLunch gaat weer van start! Na bijna twee jaar heeft de organisatie de eerste ‘getting-back-together’ lunch gepland staan: 12 november, om 11.30 uur.  Dit doet de organisatie dankzij de sponsoring van Datto en C-Facts - Cloud Cost Management. Dutch IT Channel is er als media partner bij en maakt een video verslag.

Deze lunch staat natuurlijk in het teken van elkaar weer ontmoeten en spreken, maar kent ook een heel actueel thema: Cybersecurity.

De CloudLunch heeft hiervoor de unieke medewerking gekregen van Security Specialist, Jurian van Dalfsen. Hij gaat het over de security awareness binnen organisaties hebben. Aan de hand van de ontwikkeling van security in de afgelopen decennia geeft hij informatie over de criminele organisaties die vandaag de dag achter bijvoorbeeld veel ransomware aanvallen zitten.

Daarnaast deelt Hans ten Hove, directeur Noord-Europa, van Datto ook zijn inzichten over wat er speelt op het vlak van security, en welke stappen je moet nemen om je omgeving verder te beschermen. Datto is een bekende sponsor en Hans staat altijd garant voor aansprekende inzichten in de wereld van de MSP.

CloudLunch is een not-for-profit initiatief van twee Cloud-born ondernemers die de Nederlandse familie van cloud, managed hosting en andere service providers willen inspireren en enthousiasmeren over de laatste ontwikkelingen en innovatie.

Waar?
Waar anders dan in Bistro Belle te Oud Zuylen, Utrecht

Verzeker jezelf van een plek tijdens CloudLunch

Meld je vandaag nog aan voor deze editie door te klikken op deze aanmeldbutton!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!