Splunk lanceert nieuw partnerprogramma voor de cloud

22-10-2021 | door: Witold Kepinski

Splunk lanceert nieuw partnerprogramma voor de cloud

Splunk, speler op het gebied van dataplatforms, heeft het nieuwe Splunk Partnerverse-programma aangekondigd om zijn netwerk van meer dan 2.200 partners in staat te stellen technische expertise uit te breiden, kerncompetenties te demonstreren met een nieuw badgesysteem en laat het gezamenlijke klantensucces zien.

Vanaf heden hebben de actieve partners van Splunk, waaronder BlueVoyant, deepwatch, Orange Cyberdefense, TekStream en meer, toegang tot het nieuwe Partner Program Framework en drie initiële badges die Cloud Migration, Zero Trust Services en Authorized Learning excellentie benadrukken.

Het Splunk Partnerverse-programma zal breed beschikbaar zijn in februari 2022 en zal duizenden distributeurs, wereldwijde systeemintegrators, serviceproviders, fabrikanten van originele apparatuur, technologiealliantiepartners en wederverkopers met toegevoegde waarde ondersteunen.

"De meest succesvolle bedrijven hebben een sterke databasis om veilige en veerkrachtige systemen te leveren, en zijn toegewijd aan het ontsluiten van innovatie en het stimuleren van groei door hun cloudadoptie snel te versnellen", zegt Teresa Carlson, president en chief growth officer van Splunk. "Het Splunk Partnerverse-programma helpt klanten om sneller de juiste partners te identificeren en met hen samen te werken en om bewezen oplossingen te benutten om hun kritieke missies en resultaten in de cloud te bereiken en onderstreept onze voortdurende toewijding aan ons partnernetwerk."

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security