Witold Kepinski - 22 oktober 2021

Cato Networks haalt meer kapitaal op

Cato Networks haalt meer kapitaal op image

Cato Networks, een security leverancier van een SASE-platform, kondigt zijn grootste financieringsronde tot nu toe aan van 200 miljoen dollar tegen een marktwaarde van 2,5 miljard dollar.

De ronde werd geleid door Lightspeed Venture Partners met deelname van bestaande investeerders Greylock, Aspect Ventures / Acrew Capital, Coatue, Singtel Innov8 en Shlomo Kramer. De nieuwe fondsen zullen Cato's verkoop-, technologie- en bedrijfsgroei stimuleren om de beveiligings- en wereldwijde netwerkbehoeften van grote ondernemingen verder te ondersteunen.

"Cato loopt voorop bij de transformatie van SASE", zegt Shlomo Kramer, CEO en mede-oprichter van Cato Networks. “Grote ondernemingen zetten Cato in als hun wereldwijde netwerk om te profiteren van de operationele en zakelijke voordelen van Cato's bewezen en volwassen SASE-platform. Cato breidt snel zijn servicemogelijkheden, wereldwijde aanwezigheid en verkoop- en marketingteams uit, met behoud van ons unieke DNA van wendbaarheid, eenvoud en gemak van zakendoen dat zo wordt gewaardeerd door klanten en partners.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!