HashiCorp partnernetwerk groeit stevig door

22-10-2021 | door: Witold Kepinski

HashiCorp partnernetwerk groeit stevig door

Het HashiCorp-partnernetwerk heeft in totaal meer dan 700 partners in systeemintegrators, wederverkopers, cloudserviceproviders en technologiepartners, met wereldwijde programma's waarmee partners kunnen integreren met HashiCorp-producten, hun technische vaardigheden kunnen uitbreiden en onderweg met HashiCorp kunnen samenwerken. marktinitiatieven rond het cloudmodel.

"Naarmate meer zaken worden gedigitaliseerd en meer bedrijven overstappen op dynamische, multi-cloudomgevingen, nemen de uitdagingen van het beheren van complexiteit en bewegen met grotere flexibiliteit toe", zegt Burzin Patel, Vice President, Global Alliances bij HashiCorp. “Partners blijven toetreden tot ons ecosysteem in een poging om goed ontworpen en uitzonderlijke out-of-box ervaringen aan te bieden aan onze gezamenlijke klanten, hun reis naar de cloud te vereenvoudigen en hun time-to-value te versnellen. We zijn erg blij om deze groei in ons ecosysteem te zien en zijn enthousiast over de voordelen die het zal opleveren voor klanten.”

Een reden voor de groei in integraties van de technologiepartners van HashiCorp is dat partners vaak beginnen met het creëren van één integratie en vervolgens uitbreiden om integraties voor andere producten in het HashiCorp-portfolio te ondersteunen. 

Microsoft Azure

HashiCorp heeft verder aangekondigd dat het zijn samenwerking met Microsoft heeft uitgebreid om een oplossing te bieden waarmee het gemakkelijk wordt om veilig toegang te krijgen tot diensten, applicaties , en host overal, als onderdeel van een zero trust-beveiligingsframework met HashiCorp Boundary en Microsoft Azure Active Directory (Azure AD).

Door de veilige oplossing voor externe toegang van HashiCorp, Boundary, te combineren met het identiteitsplatform van Microsoft, Azure AD, wordt gemakkelijke toegang tot applicaties en kritieke systemen mogelijk. De oplossing maakt het gebruik van fijnmazig autorisatiebeleid mogelijk op basis van de vertrouwde identiteiten van een organisatie. HashiCorp en Microsoft zorgen voor een nauwe integratie tussen Boundary en Azure AD om naadloze, geautomatiseerde onboarding te bieden voor Azure-identiteiten, doelen, rollen en machtigingen in een Boundary-omgeving.

“Beveiligingsaanvallen nemen toe en worden elk jaar disruptiever en duurder. Dit komt nog door een groeiend aantal werknemers op afstand, waardoor het moeilijker wordt om te weten 'wie en wat' te vertrouwen”, zegt Armon Dadgar, medeoprichter en CTO van HashiCorp. “Perimetergebaseerde beveiliging en traditionele privileged access management tools zijn niet langer voldoende in steeds dynamischer wordende cloudomgevingen. De tijd voor zero trust-beveiliging is nu en in samenwerking met Microsoft bouwen we een veilige oplossing voor externe toegang die voorop loopt op het gebied van cloudbeveiliging en zero trust.”

Terug naar nieuws overzicht
Software