Cradlepoint introduceert een nieuw partnerportal

22-10-2021 | door: Witold Kepinski

Cradlepoint introduceert een nieuw partnerportal

Cradlepoint lanceert Cradlepoint Cascade: een nieuwe customer engagementportal dat partners ondersteunt bij de verkoop en het management van Cradlepoint’s cloud-delivered LTE en 5G wireless network edge-oplossingen. De portal stelt partners in staat om hun klanten optimaal te laten profiteren van de kansen die Wireless WAN en 5G vertegenwoordigen.

Het is de missie van Cradlepoint om bedrijven in staat te stellen verbinding te maken voorbij de grenzen van bekabelde netwerken. Cradlepoint biedt subscription-based netwerkrouters en support om wireless WAN connectiviteit mogelijk te maken voor ICT, OT en alles daar tussenin, zowel on-premise als mobiel en in de cloud. Cradlepoint is 100 procent channel-driven en investeert daarom voortdurend in de ondersteuning van zijn partners. De lancering van Cradlepoint Cascade is dan ook een belangrijke mijlpaal.

Cradlepoint Cascade biedt partners een centraal platform om (de status van) alle klantlicenties en servicetickets te overzien. Hierdoor kunnen zij bestaande klanten proactief en efficiënt ondersteunen. Ook hebben partners toegang tot hoogwaardig informatie- en promotiemateriaal - met de mogelijkheid tot co-branding - en toegang tot de kosteloze Cradlepoint University-trainingen en -certificaten. Cradlepoint helpt partners zo om ervoor te zorgen dat hun medewerkers optimaal beslagen ten ijs komen. Tenslotte biedt Cradlepoint Cascade ook transparante dealregistratie.

“Cradlepoint leidt de weg qua oplossingen die partnerorganisaties in staat stellen om de potentie van Wireless WAN en 5G te benutten”, zegt Darryl Brick, vice president Partner Sales EMEA bij Cradlepoint. “Cradlepoint Cascade biedt partners de tools en materialen die zij nodig hebben in een markt waarin abonnementen de norm worden. Met de nieuwe partnerportal zetten we onze collectieve inspanningen om klanten van effectieve oplossingen te voorzien kracht bij, optimaliseren we de bedrijfsprocessen van onze partners en helpen wij hen om resultaat te boeken.”

“De partnerondersteuning was al van een hoog niveau, maar met de lancering van Cascade geeft Cradlepoint haar partners nog betere ondersteuning. Het platform biedt ons de hulpmiddelen die we nodig hebben om onze klanten optimaal te ondersteunen, zoals marketingcampagnes, het managen van nieuwe zakelijke aanvragen en het verlengen van abonnementen”, zegt Ivan Landen, CEO van Blue Wireless, Elite partner van Cradlepoint.

Ga voor meer informatie over het partnerprogramma van Cradlepoint naar https://cradlepoint.com/partners/for-partners/.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility