T-Mobile introduceert met Multisim bellen met Apple Watch

24-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

T-Mobile introduceert met Multisim bellen met Apple Watch

T-Mobile introduceert Multisim. Met deze nieuwe dienst kunnen klanten van T-Mobile met Apple Watch cellular modellen via 4G bellen en internetten, zonder dat zij hiervoor een smartphone op zak hoeven te hebben. De nieuwe dienst is geschikt voor klanten die gebruikmaken van een iPhone en een Apple Watch (GPS + Cellular) en koppelt beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer en abonnement. Multisim is vanaf 29 oktober te bestellen en vanaf vrijdag 5 november beschikbaar.

Tot vandaag was connectiviteit op een Apple Watch in Nederland alleen mogelijk met een gekoppelde iPhone in de buurt. T-Mobile maakt het met Multisim voor klanten mogelijk op pad te gaan zonder hun iPhone op zak te hebben en toch te kunnen bellen en internetten via hun Apple Watch. De kosten die hieraan verbonden zijn worden gebundeld op één maandelijkse factuur. T-Mobile benadrukt op zijn website dat Multisim ook interessant is voor ondernemers.

Gebruik van eSim

T-Mobile Multisim koppelt iPhone en Apple Watch (GPS + Cellular) door middel van eSim – elektronisch ingebouwde simkaarten – aan hetzelfde telefoonnummer. Een oproep komt op beide apparaten tegelijk binnen tot deze op een van de apparaten wordt beantwoord. Data kan op beide apparaten tegelijk gebruikt worden. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld internetten op hun iPhone terwijl ze berichten beantwoorden via hun Apple Watch.

Leo Hensen, Directeur Marketing & Communications bij T-Mobile Nederland: “Dankzij T-Mobile Multisim kunnen consumenten hun Apple Watch eindelijk ten volle benutten en altijd verbonden blijven op de manier die bij hen past.”

Vanaf 29 oktober beschikbaar

Multisim abonnementen zijn vanaf vrijdag 29 oktober in combinatie met het cellular model van de Apple Watch Series 7 te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Beide zijn vanaf vrijdag 5 november beschikbaar. Klanten die al in het bezit zijn van een Apple Watch cellular model, kunnen vanaf 5 november ook een Multisim abonnement afsluiten. Een Multisim abonnement kost 5 Euro per maand.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility