Splunk Cloud Platform is uitgebreid

25-10-2021 | door: Witold Kepinski

Splunk Cloud Platform is uitgebreid

Splunk, speler op het gebied van data platform, kondigt vandaag tijdens zijn .conf21 evenement de nieuwste verbeteringen aan voor het Splunk Cloud Platform en Splunk Enterprise. Splunk helpt zo meer dan 20.000 klanten naar de volgende fase van digitale transformatie en voorziet organisaties van de oplossingen die ze nodig hebben om hun traject naar de cloud te beheren en te laten slagen. Zij kunnen vertrouwen op Splunk's unified data platform om flexibel, veilig en innovatief te worden in hun steeds complexere multi-cloud en hybride omgevingen.

"In de afgelopen achttien maanden is de transformatieve kracht van data naar de voorgrond verschoven in de manier waarop organisaties zichzelf en hun klantervaringen opnieuw hebben uitgevonden. In een onvoorspelbare wereld wisten organisaties met een sterk datafundament te floreren ondanks onvoorziene veranderingen,” aldus Shawn Bice, President of Products and Technology, Splunk. "We gaan nu het volgende tijdperk in vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Wij begrijpen de verantwoordelijkheid en het partnerschap met onze klanten en zijn toegewijd aan hun succes. Data is overal - publieke clouds, on-premises datacenters, de edge, apps, tools van derden - en Splunk zal er zijn om klanten te helpen data om te zetten in daden."

Splunk zegt de mogelijkheid te bieden om klanten te helpen radicale datatransformaties uit te voeren om hun cloud-gedreven initiatieven verder te versnellen. De overstap naar de cloud biedt organisaties meer flexibiliteit, maar kan ook meer complexiteit met zich meebrengen. Daarom is Splunk van cruciaal belang om klanten te helpen hun data te beheren en te laten presteren in elke fase van hun cloudtraject.

Met het verbeterde Splunk-platform kunnen klanten profiteren van de nieuwste innovaties en van meer flexibiliteit en betrouwbaarheid in hun bedrijfsvoering. Tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie, .conf21, introduceerde Splunk functies en updates waarmee klanten Splunk-oplossingen kunnen aanpassen aan hun unieke behoeften. Op deze manier kunnen ze hun end-to-end zichtbaarheid verbeteren, onderzoek verbeteren en snellere acties ondernemen, aldus Splunk.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud