Redactie - 25 oktober 2021

IFS Cloud biedt nieuwe branchespecifieke functionaliteiten

IFS Cloud biedt nieuwe branchespecifieke functionaliteiten image

IFS, wereldwijd aanbieder van cloud enterprise-applicaties, heeft de nieuwste update van IFS Cloud gelanceerd. Door de releasecyclus, die twee keer per jaar plaatsvindt, stelt IFS klanten in staat om hun oplossing voortdurend te laten evolueren zonder de noodzaak van grote upgrades of migraties.

In deze nieuwe IFS Cloud release worden er een groot aantal innovatieve, branchespecifieke nieuwe mogelijkheden aangeboden, waaronder de IFS Cloud Sustainability Hub. IFS helpt bedrijven namelijk bij het verzamelen van de gegevens die nodig zijn om aan te tonen dat ze voldoen aan de normen voor milieu en duurzaamheid én om hun prestaties op dat gebied te verbeteren. Verder biedt IFS Cloud voor HCM- en Talent Management-oplossingen nu de flexibiliteit om zowel standaard als out-of-the-box functionaliteit (zonder configuratie en modificaties) te gebruiken voor werving, onboarding en ontwikkeling van eigen medewerkers.

Onderhoud en efficiëntie voor de maakindustrie
In de update zijn een aantal nieuwe API’s beschikbaar die fabrieksmachines met IFS Cloud verbinden. Dit zorgt voor real-time informatie waarmee bedrijven hun supply chain en productie zoals gewenst kunnen beheren. De nieuwe Intelligent Asset Monitoring en Maintenance-functionaliteit maakt gebruik van machine learning om de voorspellende onderhoudsmogelijkheden en -efficiëntie te verbeteren.

Data visualiseren
De nieuwe Advanced Analytics-functie maakt gebruik van modulaire analysemodellen om belangrijke informatie die relevant is voor de gebruiker duidelijk weer te geven. Eindgebruikers kunnen hun data visualiseren in een gedetailleerde grafische weergave. Hierdoor zijn minder vaardigheden nodig om inzichten voor iedereen beschikbaar te maken.

Vernieuwde User Experience
Ook is de User Experience (UX) van IFS Cloud vernieuwd. Dankzij deze nieuwe branding-mogelijkheden is het voor de klant ook mogelijk om zijn eigen look & feel te integreren, wat bijdraagt aan een aantrekkelijkere ervaring voor gebruikers. Door het toevoegen van aanpassings- en analysemogelijkheden kunnen gebruikers gegevens, inzichten, acties en transacties op één plek samenbrengen.

Christian Pedersen, Chief Product Officer bij IFS: "De updates die we in de nieuwste release van IFS Cloud hebben ingebouwd zijn van grote waarde voor onze klanten. Er kan namelijk beter met de software omgegaan worden door de verbeteringen in de UX en daarnaast hebben we extra functionaliteiten toegevoegd waardoor klanten beter nieuwe kansen kunnen benutten en problemen kunnen aanpakken die ze tegenkomen.”

Daarnaast zijn er ook extra mogelijkheden aan de IFS Cloud toegevoegd:

De Update Studio zorgt ervoor dat klanten de release-update kunnen analyseren en begrijpen welke impact deze kan hebben op configuratie of maatwerk, voordat ze wijzigingen aanbrengen. De Update Studio is de kern van de mogelijkheid van onze klanten om altijd up-to-date te blijven.

De Dispatch Console, die deel uitmaakt van IFS Cloud for Service Management, beschikt nu over mogelijkheden op basis van vier persona's van dispatchers. Dit varieert van degenen die vertrouwen op een grotendeels geautomatiseerd proces tot degenen die een heel proces van begin tot eind handmatig afhandelen. IFS Cloud geeft nu elk gebruikersprofiel de kracht om ervoor te zorgen dat zij hun Moment of Service™ kunnen leveren aan hun klanten.

Het doel van IFS is om een evoluerende reeks oplossingen te leveren voor klanten zodat zij al hun activiteiten toekomstbestendig kunnen maken. Daarnaast is het ook van belang dat de risico’s van klanten zo veel mogelijk worden beperkt en dat zij uiteraard in staat worden gesteld om steeds meer waarde te creëren voor hun eigen klanten.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!