Cisco koopt Kubernetes specialist Replex

26-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco koopt Kubernetes specialist Replex

Cisco koopt voor een onbekend bedrag de Duitse Kubernetses specialist replex GmbH, een softwarebedrijf uit Duitsland. De overname van replex zal het Cisco AppDynamics aanbod helpen om zijn product- en engineeringtalent te laten groeien met het oog op het versnellen en uitbreiden van de productmogelijkheden die cloud-native omgevingen op enterprise-schaal observeren.

De diepgaande expertise van Replex in Kubernetes, realtime data-extractie en analyse zal het product- en engineeringteam van AppDynamics verder versterken terwijl Cisco de levering van Cisco's Full-Stack Observability-visie versnelt

Tegenwoordig hebben IT-teams volgens Cisco end-to-end zichtbaarheid van applicatieomgevingen, gebruikerservaringen en hun zakelijke impact nodig, zodat ze kunnen zien, begrijpen en optimaliseren wat er in de hele technologiestack en daarbuiten gebeurt. In het recente rapport, Agents of Transformation 2021 – The rise of full-stack observability, wees maar liefst 96% van de technologen op de negatieve gevolgen van het niet hebben van echt zicht op en inzicht in de prestaties van de hele technologiestack, en 76% erkende dat ze kunnen het zich niet langer veroorloven om te vertrouwen op hun instinct met technologische prestaties. In plaats daarvan hebben ze nauwkeurige, realtime gegevens nodig. Bij Cisco zijn we gepassioneerd om onze klanten te voorzien van die gegevens en de tools die ze nodig hebben om deze bedrijfskritieke uitdagingen aan te gaan.

Het AppDynamics Business Observability-platform is een essentieel onderdeel van Cisco's Full-Stack Observability-strategie. Samen leveren ze een enterprise-scale en cloud-native Observability-platform dat zal voldoen aan de groeiende vraag van wereldwijde technologen terwijl ze navigeren door toenemende IT-complexiteit en dataruis. De toevoeging van het zeer bekwame team van replex aan AppDynamics moet cisco in staat stellen om de mogelijkheden van het platform te versnellen en te verbreden en om deze strategie waar te maken.

Terug naar nieuws overzicht
Security