Proact ontvangt meerdere partnerprijzen van Dell Technologies

26-10-2021 | door: Redactie

Proact ontvangt meerdere partnerprijzen van Dell Technologies

Dell Technologies selecteerde Proact, Europa's toonaangevende onafhankelijke datacenter- en cloudserviceprovider, als winnaar voor de categorieën Customer Experience in Finland en Excellence in Data Center Sales in Zweden tijdens de Dell Technologies Partner Awards 2021. De awards bevestigen de leidende positie van Proact in de Centraal- en Noord-Europese markt voor databeheer en klantenservice.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de Dell Technologies Partner Awards 2021 voor Centraal- en Noord-Europa en erkennen de best presterende partners uit verschillende categorieën. Elke categorie bevatte drie genomineerden per land waaruit één winnaar werd gekozen. De onderscheiding voor Customer Experience is een erkenning van de uitstekende klantenservice van Proact aan de wederzijdse klanten van de organisaties. De Excellence in Data Center Sales-prijs erkent de uitgebreide prestaties van Proact's verkoop van datacenteropslagoplossingen van Dell Technologies.

Na een succesvolle, twintig jaar durende samenwerking met Dell Technologies, is Proact uitgegroeid tot een partner op Titanium-niveau - het hoogste toegekende partnerstatusniveau. Dell Technologies heeft Proact erkend met meerdere onderscheidingen gedurende de duur van het partnerschap van de organisaties, meest recentelijk met de prijs voor Channel Services Delivery Excellence in 2020.

"Het is geen verrassing dat Proact een herhaalde winnaar is van onze partnerprijzen", zegt Jakob Ödman , Senior Channel Country Manager bij Dell Technologies. "Hun succes bij het implementeren van onze technologie en het ondersteunen van onze wederzijdse klanten getuigt van een duurzaam partnerschap, en we zijn dankbaar dat Proact een vooraanstaande bijdrage levert aan onze Centraal- en Noord-Europese activiteiten."

"We zijn erg blij dat ons harde werk en onze toewijding om waarde te genereren uit de gegevens van onze klanten met behulp van de oplossingen van Dell Technologies worden erkend", zegt Jonas Hasselberg, President en CEO van Proact . “Vanaf het begin was onze samenwerking met Dell een geweldige match, waarbij mensen net zoveel betrokken waren als technologie. Wat betreft samenwerken om de best mogelijke oplossingen voor klanten te bieden, geloof ik dat het beste nog moet komen.”

Proact heeft in het derde kwartaal van 2021 het sterkste EBITA-resultaat voor het derde kwartaal ooit genoteerd. De gecorrigeerde EBITA voor het kwartaal bedroeg 59,8 miljoen Zweede kronen ofwel 5,9 miljoen euro, een stijging van 11 procent op jaarbasis. 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware