Devo Technology haalt kwart miljard dollar op

27-10-2021 | door: Witold Kepinski

Devo Technology haalt kwart miljard dollar op

Devo Technology, het cloud-native logging- en beveiligingsanalysebedrijf, heeft 250 miljoen dollar aan Series E-financiering aangekondigd tegen een waardering van 1,5 miljard dollar. TCV leidde de ronde, samen met nieuwe investeerders General Atlantic en Eurazeo en bestaande investeerders Insight Partners, Georgian, Bessemer Venture Partners en Kibo Ventures. De ronde brengt het totale opgehaalde kapitaal op meer dan 400 miljoen dollar. De nieuwe financiering zal een agressieve groei in nieuwe regio's en marktverticalen stimuleren en de investeringen in kanaaluitbreiding en productinnovatie aanzienlijk verhogen.

Een recent rapport van Devo onthulde de snelheid waarmee bedrijven het cloud-omslagpunt voorbij zijn gegaan, waarbij cloud-first organisaties nu drie-op-één meer dan on-premise organisaties in aantal overtreffen. Devo is de enige geloofwaardige 'go to' in de cloud voor grote klanten die behoefte hebben aan geavanceerde beveiligingsanalyses en bedrijfsregistratie op grote schaal.

"Digitale transformatie en het enorme bedreigingsoppervlak dat ermee gepaard gaat, hebben beveiligingsanalyses tot het middelpunt van de eerstelijns cyberdefensie verheven", zegt Marc van Zadelhoff, CEO van Devo. “Pedro Castillo en onze oprichters hebben Devo gebouwd voor deze transformatie, en nu kiezen 's werelds grootste bedrijven voor ons omdat we ongeëvenaarde schaal, krachtige analyses en de mogelijkheid om in realtime antwoorden te krijgen combineren, waardoor de manier waarop beveiligingsteams omgaan met hun gegevens fundamenteel verandert. Deze nieuwe financiering bevestigt de ontwrichtende kracht die we zijn geworden en geeft een signaal aan de industrie dat we het tempo voor innovatie en klantwaarde zullen blijven bepalen.”

Devo's uitbreidingsplannen omvatten groei in nieuwe verticale markten en geografische gebieden, waaronder een uitgebreide aanwezigheid in de publieke sector, evenals internationaal in de regio Azië-Pacific (APAC). Voortbouwend op de snelle acceptatie van Devo als het favoriete platform voor toonaangevende resellers en managed security services providers (MSSP's) over de hele wereld, verdubbelt het bedrijf ook zijn inzet voor de channel-, cloud- en integratiepartners. Devo zal ook zwaar investeren in technologische allianties, inhoud en mensen om een wereldwijde beveiligingsgemeenschap op te bouwen om een nieuw tijdperk voor de industrie in te luiden.

Gopi Vaddi, General Partner bij TCV, die toetreedt tot de Raad van Bestuur van Devo, zei: "We zijn verheugd om te investeren in Devo's visionaire oprichters die een categorie-verstorende productsuite hebben opgebouwd, naast Marc van Zadelhoff die vorig jaar als CEO toetrad jaar en heeft het bedrijf verder gecommercialiseerd door een ervaren team van leidinggevenden aan te werven. We kijken ernaar uit om samen te werken met bestaande investeerders Insight, Georgian, Bessemer en Kibo Ventures, die het bedrijf naar het huidige stadium hebben geleid, evenals nieuwe investeerders General Atlantic en Eurazeo.”

Gary Reiner, Operating Partner bij General Atlantic, treedt ook toe tot de raad van bestuur.

Het financieringsevenement markeert ook een gedenkwaardig eerste jaar in de ambtstermijn van CEO Marc van Zadelhoff. Sinds hij het leiderschap op zich heeft genomen, heeft hij het bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht, waaronder:

Bijna 100% omzetgroei op jaarbasis
Meer dan 100% klantengroei, waaronder H&R Block, Manulife, FanDuel, Ulta Beauty en AMEX Global Business Travel
Meer dan 400 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en APAC
Toevoeging van bewezen leiders, waaronder CSO Gunter Ollmann, SVP van Product Ted Julian, CCO Johannes Loeffler en CFO Jennifer Grunebaum
Lancering van Devo Content Stream , een nieuwe hoogwaardige contentleveringsservice voor Devo-klanten

Terug naar nieuws overzicht
Security