Witold Kepinski - 02 november 2021

Deloitte neemt AI-gedreven pricing specialist MarketRedesign over

Deloitte neemt AI-gedreven pricing specialist MarketRedesign over image

Deloitte neemt AI-gedreven pricing specialist MarketRedesign voor een onbekend bedrag over. MarketRedesign is een Nederlandse Pricing boutique en heeft in de afgelopen tien jaar een solide trackrecord opgebouwd in de internationale B2B-markt. Het bedrijf bedient blue-chipbedrijven in de sectoren chemie, energie en verzekeringen met haar AI-gedreven pricing tool PriceCypher. PriceCypher wordt reeds erkend en geprezen door zowel Gartner als Forrester.

Pricing is een cruciale drijver voor winstrealisatie en klantbehoud, aldus Deloitte. Steeds meer organisaties vertrouwen daarom op dynamic pricing om hun omzet en marges te vergroten en hun klanten beter te bedienen.

"Door de toevoeging van MarketRedesign en PriceCypher aan Deloitte’s bestaande expertise en ervaring kunnen we onze B2B-klanten een geïntegreerde end-to-end pricing oplossing bieden, van strategie tot software implementatie en change management. Daarmee realiseren we een unieke propositie en verstevigen we onze leidende positie op het gebied van pricing t.o.v. de concurrentie", zo meldt Deloitte in een persbericht.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!