Redactie - 03 november 2021

Fujitsu Product Summit Europe

Fujitsu Product Summit Europe image

De eisen aan IT veranderen snel. Er worden infrastructuren gebouwd die de kracht hebben om de manier waarop we in de toekomst werken en leven te veranderen. Deze aanpak vereist echter niet alleen IT-producten die op zichzelf werken en in staat zijn tot interactie en verandering. Deze uitdagingen vereisen een diep begrip van de behoeften van de klant. Bij Fujitsu staat de klant- en partnerervaring centraal in alles wat we doen, daarom nodigt Fujitsu u graag uit voor een tweedaags digitaal evenement.

Op 16 november zullen we de uitdagingen zien waarmee klanten worden geconfronteerd en ons concentreren op hoe we oplossingen ondersteunen en ontwikkelen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Bovendien geven we je tijdens een speciale partnersessie de kracht om je een weg te banen door een duurzame transformatie. De dag wordt afgesloten met het vieren van de prestaties van onze partners met onze SELECT Award-ceremonie.

Op 17 november beleef je een unieke technische dag. We gaan dieper in op belangrijke technische onderwerpen zoals Ransomware & Data Protection, Hybrid & Cloud, Data Infrastructure en Workplace, vergezeld van technische demo's, live workshops en een overvloed aan content on demand.

Dit kun je verwachten op het Fujitsu online event: 

* Topklasse keynotes

* Technische breakout-sessies door topexperts

* Inzicht in markttrends

* Best practices voorbeelden

* Demo's over gebruiksscenario's

* Live workshops over het Fujitsu ecosystem

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Fujitsu Product Summit, Europa, registreer u nu!

Registratielink: https://marketing.global.fujitsu.com/productsummit_chn_reg.html

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!