HPE onderdeel Zerto breidt Europees team uit met Jochem de Greef

Jochem de Greef

03-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE onderdeel Zerto breidt Europees team uit met Jochem de Greef

Zerto, dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise en speler in oplossingen voor cloud databeheer en gegevensbescherming, heeft zijn Europese team uitgebreid met Matthias Träger en Jochem de Greef (foto). Met het oog op de gestage groei van de wereldwijde markt voor databescherming komen Träger en De Greef op een ideaal moment om Zerto te helpen voorzien in de veranderende behoeften van organisaties op het gebied van databescherming.

Jochem De Greef is als account executive toegetreden tot het Cloud-team van Zerto voor de regio EMEA. In deze functie zal hij nauw samenwerken met de lokale Enterprise Sales-teams van Zerto om de groei van de DRaaS-activiteiten in de regio te bevorderen. De Greef was eerder actief bij Oracle, waar hij als regional salesmanager grote ISV- en OEM-partners in Nederland beheerde. Hij bekleedde daarnaast diverse managementfuncties op salesgebied in Spanje. De Greef beschikt over ruim 10 jaar ervaring op het gebied van salesmanagement, accountmanagement, partnerbeheer, marketing en business development in de IT-sector.

Matthias Träger treedt toe tot de organisatie van Zerto als regional salesmanager voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en de zuidelijke EMEA-regio. Hij was eerder actief bij Dell EMC, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van strategische Duitse accounts. Träger heeft ruim 11 jaar ervaring in de IT-sector in de DACH-regio. Hij begon zijn loopbaan als werkstudent bij Hewlett Packard, waar hij de eerste acht jaar in verschillende functies actief was. Träger neemt de verantwoordelijkheid voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk over van Johannes Streibich, die eerder dit jaar tot salesdirector CEMEA werd bevorderd.

“Zerto blijft investeren in de groei van zijn Europese bedrijfsactiviteiten met het oog op de snelle groei van de markt voor bescherming en beheer van cloudgebaseerde data”, zegt Vera Wolf, vice president Sales voor de regio EMEA. “De afgelopen zes weken hebben we ons team uitgebreid met tien professionals om ondersteuning te bieden voor de groei die we overal in Europa doormaken. Met hun uitgebreide ervaring en kennis van de markt zullen Matthias en Jochem een uiterst waardevolle bijdrage leveren aan het Europese team. Met deze mate van ervaring binnen het team en onze innovatieve technologische plannen zijn we perfect gepositioneerd om bedrijven een oplossing te bieden voor hun cloud first-strategie, de modernisering van hun IT, veerkrachtig herstel van ransomware-aanvallen en de implementatie van cloudgebaseerde disaster recovery.”

Terug naar nieuws overzicht
Security