Witold Kepinski - 05 november 2021

Veeam boekt dubbele groeicijfers met zijn data management aanbod

Veeam boekt dubbele groeicijfers met zijn data management aanbod image

Veeam Software, speler in backup-, herstel- en datamanagement-oplossingen voor moderne dataprotectie, kondigt wederom een kwartaal aan van double-digit-groei met een toename in de jaarlijkse terugkerende omzet (ARR) van 28% jaar-op-jaar (YoY) in Q3 2021.

Met de snelste omzetgroei op jaarbasis (25,3%), zoals blijkt uit het meest recente IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21, meldt Veeam zijn momentum goed vast weten te houden door meer dan 20 nieuwe producten en belangrijke functie-updates uit te brengen. Daarnaast is het bedrijf volop bezig met de voorbereidingen voor nog twee aankondigingen in Q4: Veeam Backup for Microsoft Office 365 en Veeam Disaster Recovery Orchestrator v6.

“Terwijl bedrijven worstelen met het bestrijden van steeds veranderende cyberdreigingen en het omgaan met ongekende economische uitdagingen, blijft moderne dataprotectie het golden ticket dat hen veilig houdt en duurzame bedrijfscontinuïteit stimuleert”, zegt William H. Largent (foto), Chief Executive Officer (CEO) en Chairman of the Board bij Veeam. “Met een marktgemiddelde YoY groei van +2,9% voor datareplicatie en protectie, is ons 15e opeenvolgende kwartaal met double-digit-groei het bewijs dat de oplossingen van Veeam niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreffen. Daarnaast helpt Veeam bedrijven van over de hele wereld te voldoen aan hun operationele doelen en beschermt hen tegelijkertijd tegen het toenemend aantal ransomware-aanvallen. Dit jaar vieren we onze 15e verjaardag - het zijn 15 geweldige jaren geweest, op naar de volgende 15… en verder.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!