Mendix Architect Chris de Gelder aan de slag bij Bizzomate

Chris van Gelder

10-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mendix Architect Chris de Gelder aan de slag bij Bizzomate

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, stelt Chris de Gelder (foto) aan als Mendix Architect. In zijn nieuwe functie wordt de Gelder verantwoordelijk voor het blijvend verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en het verder op de kaart zetten van het bedrijf.

Chris de Gelder werkte hiervoor ruim tien jaar als Mendix Solutions Architect bij CLEVR. Hij zag als één van de eersten de toegevoegde waarde van low-code en heeft bijna dertien jaar ervaring met het Mendix low-code platform. De Gelder is tevens Mendix MVP ('most valuable professional’), een erkenning voor Mendix-ontwikkelaars voor hun onderscheidende bijdragen aan de Mendix-community.

Brede rol

De nieuwe Mendix Architect krijgt een brede rol binnen Bizzomate. Hij gaat ondersteuning bieden bij pre-sales trajecten, jonge consultants helpen met hun ontwikkeling en bijdragen aan de visie van Bizzomate op applicatiearchitectuur. Ook gaat hij regelmatig applicaties binnen het applicatielandschap van klanten onder de loep nemen en een bijdrage leveren aan het vergroten van de zichtbaarheid van Bizzomate bij zowel potentiële klanten als binnen de Mendix-community.

Chris de Gelder kiest voor Bizzomate omdat het bedrijf hoge kwaliteit van dienstverlening aan klanten combineert met uitgebreide aandacht voor het welzijn van medewerkers en de maatschappij: “Bizzomate onderscheidt zich van anderen met kwalitatief hoogwaardige low-code oplossingen en doordat ze voor langetermijnrelaties met hun klanten gaan. Dat sprak mij enorm aan. Daarnaast hebben ze veel oog voor het welzijn van hun medewerkers omdat ze ervan overtuigd zijn dat gelukkige medewerkers onmisbaar zijn voor een succesvol bedrijf. Omdat ze ook iets voor de maatschappij willen doen, mag ik bij Bizzomate ook nog eens 10 procent van mijn tijd besteden aan MVO-werkzaamheden. Een onweerstaanbare combinatie wat mij betreft. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het succes van Bizzomate.”

Marc Gelissen, mede-oprichter en CEO van Bizzomate is erg blij met deze Mendix-expert van het eerste uur: “We zijn erg ambitieus bij Bizzomate en we hebben ervaren mensen als Chris nodig om deze doelen te verwezenlijken. Chris heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Mendix-wereld en is net als wij gericht op het bouwen van goede langetermijnrelaties. Hij luistert goed naar klanten en is uitstekend in staat de vertaalslag van IT naar de klant te maken. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met hem aan de slag te gaan met de verdere groei van Bizzomate binnen én buiten Nederland."

Terug naar nieuws overzicht