Cisco eert Avit met twee partner awards

Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands

10-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco eert Avit met twee partner awards

Netwerk integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco Nederland benoemd tot Collaboration Partner of the Year en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021. Dit gebeurde tijdens een virtuele huldigingsceremonie op donderdag 4 november jl. De awards zijn een erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco-partner van Nederland op deze marktsegmenten.

Avit heeft de afgelopen jaren zijn positie als managed service provider voor Enterprise Networking en Cloud verder versterkt. Er is bijvoorbeeld meer geïnvesteerd in kennis en ervaring op het gebied van SD-WAN en cloudtechnologie. Daarnaast heeft Avit zijn collaboration oplossingen doorontwikkeld. Dit blijkt van grote waarde te zijn nu organisaties voor de uitdaging staan een veilige mix te realiseren van op afstand en op kantoor werken. Een goed voorbeeld is de Video Consult oplossing, die onder andere is gebaseerd op Cisco's Webex. De Cisco awards voor Collaboration Partner of the Year 2021 en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021 zijn dan ook een terechte erkenning voor de inspanningen van Avit in het recente verleden.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden. Avit hoorde dit jaar opnieuw tot dit selecte gezelschap Cisco-partners. “We zijn ontzettend trots op alle partners waar wij mee samenwerken. Onze partners zijn een belangrijke steunpilaar voor Cisco,” zegt Daan de Groot (foto), Head of Partner Organization Netherlands. “Avit is de terechte winnaar van niet één, maar twee Cisco Partner Awards. Deze onderscheidingen onderstrepen de verbondenheid van Avit met Cisco en zijn een erkenning van de grote groei die Avit heeft gerealiseerd. Verder valt op dat Avit volop heeft geïnvesteerd in Cisco technologie, talloze organisaties heeft voorzien van Cisco Collaboration oplossingen én een geweldig nieuw product heeft ontwikkeld om digitale video consults plezieriger te maken. De verdiende winnaar van deze twee awards.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud