Dataiku verkrijgbaar via Google Cloud Marketplace

12-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dataiku verkrijgbaar via Google Cloud Marketplace

Dataiku, het platform voor ‘Everyday AI’, is beschikbaar op de Google Cloud Marketplace. Klanten kunnen hierdoor niet alleen via de Google Cloud Marketplace Dataiku afnemen, maar ook de kosten hiervoor laten opnemen op hun Google Cloud-factuur.

Wanneer klanten Dataiku via de Google Cloud Marketplace aanschaffen, stelt dit hun in staat om deze uitgaven mee te tellen voor hun Google Cloud-verbruik verplichting en om Google Cloud-credits te gebruiken bij de aankoop. Hierdoor krijgen klanten snel toegang tot Dataiku's mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie en analytics.

Datasets visualiseren, transformeren en analyseren

Met dit nieuwe aanbod kunnen bedrijven Dataiku op Google Cloud gebruiken en datasets visualiseren, transformeren en analyseren door het bouwen van AI-toepassingen. Dit stelt bedrijven in elke branche in staat om AI-applicaties te bouwen en in te zetten voor onder meer verbeterde service aan klanten, AI-analyses, backoffice-automatisering, operationele verbeteringen en betere werknemers- en klantervaringen.

"We zetten ons in om organisaties te helpen de bedrijfswaarde van AI op schaal te realiseren, en de lancering op de Google Cloud Marketplace geeft ons een nieuwe weg om dat te doen", zegt David Tharpe, SVP Ecosystem and Alliances bij Dataiku. "Deze samenwerking zal meer bedrijven in staat stellen om hun AI-projecten naadloos te schalen en uitzonderlijke resultaten te behalen.”

Native verbindingen

Dataiku's AI-platform beschikt over native verbindingen met Google Cloud-opslag en AI-clouddiensten. Klanten van Dataiku kunnen op elke schaal verbinding maken met Google Cloud en hun gegevens opslaan en verwerken. Ze kunnen ook gebruik maken van Dataiku's push-down uitvoering om toegang te krijgen tot Google Cloud's elastisch schaalbare compute-diensten. Zij betalen hierbij alleen voor wat ze nodig hebben. Coders en clickers halen meer bedrijfswaarde uit AI doordat ze toegang hebben tot één platform met onder meer AI-diensten zoals Natural Language en Google Cloud Vision voor objectdetectie, sentiment analyse en contentmanagement.

"Organisaties hebben vandaag de dag AI- en analytics-oplossingen nodig waarmee projecten op schaal kunnen worden gebouwd en opgeleverd", zegt Manvinder Singh, Director Technology Partnerships bij Google Cloud. "We zijn blij dat Dataiku toetreedt tot de Google Cloud Marketplace, zodat klanten Dataiku kunnen gebruiken samen met de eenvoud en het gebruiksgemak van de one-stop-shopping omgeving van de Google Cloud Marketplace."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud