Jos Van Der Deijl wordt CEO van DigiCorp Labs

Jos van der Deijl

11-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Jos Van Der Deijl wordt CEO van DigiCorp Labs

Jos Van Der Deijl wordt CEO van DigiCorp Labs, zo meldt hij op LinkedIn. Hij werkte eerder bij Hitachi Vantara, Draka en Canon.

Van Der Deijl meldt: "Ik ben zo trots, opgewonden en energiek om samen met een fantastisch team van ervaren professionals uit de bedrijfswereld en de beste core blockchain-ontwikkelaars ter wereld aan deze reis te beginnen. Met de steun van enkele van de beste adviseurs in de branche, zijn we bij elkaar gekomen om deze nieuwe grens voor de mensheid, de 'Metaverse', te betreden. Dit is de eerste keer dat atomen en bytes samenkomen in een nieuwe, digitale Galaxy.

We geloven echt dat de Metaverse een nog groter potentieel heeft dan toen het World Wide Web begon. We creëren een fundamentele laag voor de Metaverse die we de 'Digimetaverse' noemen, met de nadruk op decentralisatie, privacy en kwantumbeveiliging door ontwerp.

Ondernemingen, consumenten en merken kunnen - en zullen - deelnemen en bijdragen aan de DigiMetaverse terwijl deze groeit, terwijl ze de controle over hun eigen gegevens en soevereine identiteit binnen de bredere Metaverse garanderen. Dit vertegenwoordigt een niveau van gegevensbeveiliging dat veel verder gaat dan cloudoplossingen.

We hebben verschillende toonaangevende producten: kwantumveilige gegevensopslag, peer-to-peer beveiligde videoconferenties, veilig surfen op het web, veilige authenticatie met uw soevereine identiteit en wachtwoordloze oplossingen. En het is allemaal klaar om in 2022 gelanceerd te worden.

Maar er is meer. De DigiMetaverse biedt ook interoperabiliteit met uw werk, sociale leven, vrije tijd, betalingen en het bredere Metaverse-sterrenstelsel. In de toekomst zal alles geconnecteerd zijn, ook ons eigen DigiMetaverse avatar platform.
We bouwen ook een Layer-2 Smart Chain bovenop de DigiByte-blockchain, die soliditeit ondersteunt. Met deze keten kunnen slimme contracten gemakkelijk migreren van andere platforms zoals Ethereum naar onze DigiMetaverse slimme laag, terwijl ze profiteren van alle positieve punten die de DigiByte-blockchain biedt: een veiligere omgeving, sneller, lagere gastarieven en meer gedecentraliseerd.

Houd ons in de gaten voor meer aankondigingen op onze website, LinkedIn, Twitter en Telegram-groep. Welkom bij de Metaverse."

Terug naar nieuws overzicht