Centralpoint is Cisco EMEAR North Marketing Partner of the Year 2021

14-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Centralpoint is Cisco EMEAR North Marketing Partner of the Year 2021

Centralpoint, een grote merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen, is uitgeroepen tot Cisco Marketing Partner of the Year 2021 van de gehele noordelijke regio.

Cisco rijkt ieder jaar awards uit aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. Edwin Prinsen (Managing Director Cisco Netherlands) en Daan de Groot (Head of Cisco Partner Organization Netherlands) hebben namens Cisco bekend gemaakt welke partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco in 2021.

Centralpoint is benoemd als Cisco Marketing Partner of the Year 2021 van de gehele noordelijke regio. Cisco stelt: “We zijn echt onder de indruk van de MKB Webshop-campagne, omdat deze alle ingrediënten bevat voor succesvolle co-marketing die we kunnen repliceren: gezamenlijke strategie, digital first, data gedreven en een geweldige afstemming en samenwerking tussen alle belanghebbenden. Een sterk rendement van gezamenlijke marketinginvesteringen geeft beide partijen de motivatie om nog meer in de samenwerking te investeren.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware