Witold Kepinski - 15 november 2021

EDB BigAnimal biedt PostgreSQLdatabase in de cloud

EDB BigAnimal biedt PostgreSQLdatabase in de cloud image

EDB, een belangrijke bijdrager aan PostgreSQL, kondigt de beschikbaarheid aan van BigAnimal, de eerste volledig beheerde PostgreSQL-database in de cloud die compatibel is met Oracle-databasetechnologie. BigAnimal is ontwikkeld door de grootste groep PostgreSQL-ingenieurs ooit voor enterprises die hun meest uitdagende databases willen inzetten in de cloud.

“BigAnimal is gebouwd als directe reactie op wat we van klanten hoorden dat ontbrak in bestaande cloud Postgres-oplossingen”, zegt Ed Boyajian, EDB president en CEO. “Deze verbeteringen zijn niet incrementeel - ze zijn transformationeel. We maken geen compromissen. Dit betekent dat onze klanten naast native compatibiliteit met Oracle-databasetechnologie en hoge beschikbaarheid ook de onverdeelde aandacht krijgen van het grootste Postgres-team ooit. En dat alles binnen uw bestaande cloudaccount.”

Versnel de business met cloud PostgreSQL
Klanten die cloudapplicaties bouwen geven aan dat het standaard PostgreSQL-aanbod niet langer voldoet aan hun wensen. Zonder de transparantie, controle en performance-afstemming die nodig is voor hun meest veeleisende workloads, worden ze ervan weerhouden om volledig naar de cloud te migreren. BigAnimal speelt in op deze behoefte door organisaties controle te geven over de database binnen hun eigen accounts en over alle zakelijke PostgreSQL-mogelijkheden die EDB de laatste 15 jaar heeft ontwikkeld - terwijl ze volledig worden beheerd door EDB.

Met BigAnimal profiteren enterprises van de volgende voordelen:

Werk samen met PostgreSQL-developers. Meer dan een decennium lang konden PostgreSQL-gebruikers rekenen op EDB voor hun on-premises activiteiten. Met BigAnimal ontvangen gebruikers nu ook ondersteuning van EDB’s PostgreSQL-experts.

Migreer applicaties van Oracle-databases naar PostgreSQL op Azure met weinig tot geen veranderingen. Met BigAnimal kunnen klanten kosten, tijd en risico’s verminderen door workloads van legacy Oracle-databases naar cloudomgevingen te migreren. BigAnimal’s compatibiliteit met Oracle-databasetechnologie en uitgebreide migratie-tools voorzien in een kritieke behoefte van enterprises die snel willen migreren, zonder al hun legacy database-investeringen in code, skills en bronnen te verliezen.

Vergroot de transparantie van en de controle over cloud PostgreSQL. BigAnimal draait in het cloudaccount van de klant, wat het mogelijk maakt om naast hun andere infrastructuren, ook PostgreSQL te beheren, beveiligen en optimaliseren op basis van de bedrijfsbehoeften en bestedingsverplichtingen. BigAnimal geeft gebruikers verder verbeterde controle over PostgreSQL met superuser-toegang om interne databases nauwkeurig aan te passen.

Minimaliseer complexiteit met overal dezelfde versie van PostgreSQL. EDB Postgres-gebruikers kunnen een uniforme database-ervaring verwachten, van EDB Postgres on-premises tot BigAnimal op Azure. Dit omvat de mogelijkheid om hun bestaande PostgreSQL-skills te gebruiken, databases op te nemen in hun DevOps-pipelines en EDB Postgres Advanced enterprise-mogelijkheden in te zetten, zoals verbeterde security, performance-management en compatibiliteit met Oracle-databasetechnologie. Met ondersteuning voor license portability maakt EDB het voor klanten mogelijk om PostgreSQL overal en altijd in te zetten.

Carl Olofson, Research Vice President, Data Management Software bij IDC: “In 2021 zagen we een aanzienlijke stijging van de uitgaven voor cloudinfrastructuur en verwachten dat deze binnenkort de niet-cloudinfrastructuur zullen overtreffen. Veel organisaties missen daarnaast de in-house skills om hun databases te gebruiken, beheren en optimaliseren, waardoor we een groeiende afhankelijkheid zien van cloudplatforms. Gezien de lange staat van dienst van EDB op het gebied van het bouwen en ondersteunen van Postgres, hebben bedrijven een sterke optie om soepel over te stappen en hun clouddatabase-activiteiten te optimaliseren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!