Ben Aelbrecht wordt General Manager Exclusive Networks Nederland

15-11-2021 | door: Witold Kepinski

Ben Aelbrecht wordt General Manager Exclusive Networks Nederland

Exclusive Networks, een wereldwijd vertrouwde cybersecurity specialist voor digitale infrastructuur, heeft aangekondigd dat Ben Aelbrecht de nieuwe General Manager voor Exclusive Networks Nederland wordt. De aanstelling valt samen met het vervroegd pensioen van huidige General Manager Berry van Waayenburg, die het bedrijf aan het einde van het jaar zal verlaten.

Vanaf 1 januari 2022 zal Ben Aelbrecht de verantwoordelijkheid voor Nederland op zich nemen, naast zijn bestaande rol als General Manager voor België en Luxemburg (Belux) wordt hij dus General Manager voor Exclusive Networks Benelux.

Ben Aelbrecht: “Het Nederlandse team levert al vele jaren uitstekende prestaties onder leiding van Berry en ik kijk er echt naar uit om samen te werken met nieuwe collega’s, partners en leveranciers om dit verder voort te zetten en nieuwe prestaties en doelstellingen te bereiken. Ik zie veel kansen om de diensten en oplossingen verder uit te breiden en om de invloed en het succes in de markt van Exclusive Networks in de hele regio te vergroten. Ik wil Berry namens het hele Exclusive-team bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding en wens hem het allerbeste voor de toekomst.”

Ben Aelbrecht heeft bijna 30 jaar ervaring in de tech-industrie. Hij heeft het Belux-team sinds 2018 geleid en genoot daarvoor aanzienlijk succes als Sales Director van Exclusive Networks Belux. Voordat hij bij Exclusive Networks kwam, werkte Ben in verschillende managementfuncties bij onder meer Proximus en Cisco. De huidige periode tot eind 2021 wordt door Berry van Waayenburg en Ben Aelbrecht gebruikt voor een soepele overgang die zorgt voor continuïteit en business-as-usual in Nederland vanaf 1 januari.

Berry van Waayenburg: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Ben Exclusive Networks Nederland met overtuiging zal leiden en ondersteund zal worden door een zeer ervaren en betrokken lokaal team. Het is een geweldige 14 jaar geweest, eerst als CEO van TechAccess en vervolgens de laatste 5 jaar als onderdeel van de internationale Exclusive-familie. Maar het is tijd voor het bedrijf om de volgende stappen te zetten, daarmee wens ik iedereen veel succes. Ik wil alle partners en leveranciers bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat zij in Exclusive Networks Nederland hebben gesteld.”

Terug naar nieuws overzicht