Witold Kepinski - 16 november 2021

CRYPTAS breidt aanwezigheid in Benelux uit

CRYPTAS breidt aanwezigheid in Benelux uit image

De Oostenrijkse PKI-specialist CRYPTAS it-Security GmbH heeft begin november een kantoor geopend in het Hengelo (Ov.) in Nederland en zet daarmee haar groei in de meest aantrekkelijke markten van Noord-Europa voort. Michel R. Versteeg (foto), verantwoordelijk voor commerciële zaken en de verdere uitbouw van de vestiging, en Gerwin Aalderink (bedrijfsadvisering en projectmanagement), zorgen voor de behoeften van de klanten ter plaatse.

CRYPTAS is opgericht in 2003 met als doel de digitale wereld veiliger te maken door middel van toegepaste cryptografie. Met innovatieve oplossingen en producten, gebaseerd op de technologische pijlers PKI, smart cards en de bijbehorende beheersystemen, zijn sindsdien meer dan 40.000 klanten in meer dan 100 landen geworven.

Stefan Bumerl, CEO CRYPTAS: "We kijken uit naar onze aanwezigheid in de Benelux, dit is een belangrijke stap in de geschiedenis van CRYPTAS. Wij bieden reeds eersteklas oplossingen aan onze daar gevestigde klanten - meestal zeer grote ondernemingen en overheidsinstanties. Om nog beter aan hun beveiligingsbehoeften te kunnen voldoen, zullen wij onze diensten in de toekomst ook met een lokale vertegenwoordiging ter plaatse aanbieden".

Michel R. Versteeg, Country Director CRYPTAS Benelux: "Ik ben erg blij dat ik deze verantwoordelijkheid op me mag nemen bij zo'n succesvol IT-bedrijf. CRYPTAS is een technologie- en marktleider op het gebied van digitale identiteit, sterke authenticatie, encryptie en digitale handtekening. Voor de verdere uitbouw van onze locatie zijn wij nu op zoek naar toegewijde medewerkers die in deze toekomstbestendige thema's op hoog internationaal niveau willen werken."

Het hoofdkantoor van de CRYPTAS Groep is gevestigd in Wenen, met daarnaast dochterondernemingen in Graz, Düsseldorf en Stockholm.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!