OutSystems presenteert nieuw applicatieplatform

17-11-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

OutSystems presenteert nieuw applicatieplatform

OutSystems, speler in moderne applicatieontwikkeling, presenteert een nieuw applicatieplatform, waarmee ontwikkelaars snel innovatieve cloudapplicaties kunnen bouwen. Het nieuwe ontwikkelplatform, met de codenaam Project Neo, biedt een hoge mate van schaalbaarheid en ontwikkelaarsproductiviteit die organisaties nodig hebben om te concurreren in een cloud-first wereld zo meldt OutSystems.

OutSystems heeft het nieuwe platform ontworpen om organisaties te helpen bij het managen van constante verandering, tekorten aan softwareontwikkelingstalent en de noodzaak om te moderniseren. Project Neo combineert de productiviteitsvoordelen van visuele, modelgebaseerde ontwikkeling met een cloudarchitectuur op basis van containers en Kubernetes, gehost op Amazon Web Services (AWS). Op deze manier kan elk bedrijf op maat gemaakte cloudapplicaties bouwen die op wereldwijde schaal ontwikkeld en continu veranderd kunnen worden.

Project Neo is nu beschikbaar voor publieke preview voorafgaand aan de officiële lancering in 2022. Wanneer Project Neo beschikbaar is, zal het naast OutSystems 11 staan, dat door analisten en ontwikkelaars wordt beschouwd als een goede keuze voor enterprise-grade low-code ontwikkeling. OutSystems blijft investeren in het huidige platform, dat naast Project Neo blijft bestaan. Hierdoor kunnen klanten kiezen uit cloud-native, multicloud of on-premise oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht