Unit4 introduceert multi-tenant clouddienst Industry Mesh

17-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Unit4 introduceert multi-tenant clouddienst Industry Mesh

Unit4, een ERP-leverancier, kondigt haar nieuwe multi-tenant clouddienst Unit4 Industry Mesh aan. Deze clouddienst is beschikbaar als onderdeel van het cloudplatform ERPx, dat middelgrote organisaties voorziet van branchespecifeke ERP-functionaliteit en kant-en-klare integraties.

Unit4 Industry Mesh biedt organisaties oplossingen die de laatste innovaties op ERP-gebied combineren met kant-en-klare integraties voor elke sector. Daarmee zorgt Unit4 Industry Mesh voor een aanzienlijke vermindering van de integratiekosten en -overhead en kunnen organisaties profiteren van een veel kortere time-to-value voor veel van hun kernapplicaties.

Unit4 Industry Mesh neemt het programeerwerk van klanten uit handen dankzij de kant-en-klare integraties as-a-service. De clouddienst verbindt mensen, processen en data met sectorspecifieke modellen, datasets en connectoren. Dit draagt bij aan een naadloze, plug-and-play gebruikservaring, zodat teams sneller en slagvaardiger te werk kunnen gaan.

 

De eerste release van Unit4 Industry Mesh is in januari verkrijgbaar. De oplossing is ontwikkeld voor dienstverleners en projectgerichte bedrijven en biedt optionele ondersteuning voor IT- en softwareadviesbureaus. De kernfunctionaliteit van Unit4 Industry Mesh zal deel uitmaken van het cloudplatform ERPx. Een premium-pakket en sectorspecifieke pakketten zijn op abonnementsbasis verkrijgbaar. Gedurende 2022 komen aanvullende pakketten beschikbaar die voor de focusmarkten van Unit4 zijn ontwikkeld, waaronder de publieke sector.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud