NextFence behaalt Microsoft Security Silver-status

18-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NextFence behaalt Microsoft Security Silver-status

NextFence, specialist in het automatiseren van security op basis van Microsoft Sentinel, heeft in het eerste halfjaar van zijn bestaan direct de Microsoft Silver Partner-status in Security behaald. Microsoft Sentinel is één van de snelst groeiende producten van Microsoft met het doel om de securitymarkt verder te veroveren. NextFence bewijst hiermee als jong bedrijf over ruime expertise op het gebied van security en de onderliggende Microsoft-securityproducten te beschikken.

Microsoft erkent de expertise van NextFence op het gebied van security door het bedrijf de Silver security Partner-status toe te kennen. Hiervoor komen alleen bedrijven in aanmerking die hebben aangetoond geavanceerde kennis en ervaring te hebben op het gebied van informatiebeveiliging, identity & access management, werkplekbeveiliging en bescherming tegen cybersecurity-aanvallen.

Security Orchestration, Automation and Response

Cybersecurity-aanvallen worden steeds meer geautomatiseerd. NextFence is ervan overtuigd dat dit ook moet gelden voor de respons, omdat alleen menselijke interventie niet meer volstaat. Dit doet NextFence met behulp van Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) in Microsoft Sentinel, marktleider op het gebied van Cloud-native oplossingen voor security information & event management (SIEM).

Volledig geautomatiseerd

Onder de naam Grow Together zorgt NextFence dat de oplossing in overleg met de klant voortdurend wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van de organisatie. Van het verzorgen van een securitytraining zoals SC-200, MS-500 of AZ-500 tot de meest complexe security use case.

"Met één druk op de knop zijn wij in staat om Microsoft Sentinel volledig gestandaardiseerd te implementeren en onderhouden. Doordat we techniek hebben geautomatiseerd, verlagen wij de gemiddelde doorlooptijd van enkele maanden naar dagen. Zo ben je sneller beschermd tegen hedendaagse cybersecurity-aanvallen en haal je het maximale uit de oplossing," zegt Tristan van Onselen, managing partner bij NextFence.

Terug naar nieuws overzicht
Software