Exclusive Networks en NightDragon werken samen rond cybersecurity

18-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Exclusive Networks en NightDragon werken samen rond cybersecurity

NightDragon, een toegewijde cybersecurity, veiligheid, beveiliging en privacy investerings- en adviesbureau, heeft aangekondigd een nieuw partnerschap met Exclusive Networks, een wereldwijde cybersecurity specialist voor digitale infrastructuur, om go- rijden succes en schaalvergroting voor zijn portfoliobedrijven, via het Ignition-platform, op de Europese markt, inclusief het begeleiden van hun kanaal- en distributiestrategieën in de regio en het ondersteunen van hen met voorkeursvoordelen.

De masterovereenkomst-partnerschap draagt bij aan een groeiend aantal go-to-market-versnellers die beschikbaar zijn voor NightDragon-portfoliobedrijven in belangrijke regio's en verticale markten. De samenwerking met Exclusive Networks en NightDragon zal zich richten op het versnellen van cyberbeveiligingsinnovatie in heel Europa, het opschalen van bestaande portfoliobedrijven en het gezamenlijk identificeren van de volgende golf van cyberbeveiligingsinnovators en -technologieën.

De overeenkomst bouwt voort op het erfgoed van Exclusive en NightDragon om voorop te lopen bij de volgende generatie cyberbeveiligings-, veiligheids-, beveiligings- en privacytechnologieën en bedrijven.

Terug naar nieuws overzicht
Security