Workday neemt VNDLY over

19-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Workday neemt VNDLY over

Workday, speler in enterprise cloud-applicaties voor financiën en human resources, is een definitieve overeenkomst aangegaan om VNDLY, speler in cloudgebaseerde technologie voor extern personeel en leveranciersbeheer voor 510 miljoen dollar over te nemen.

Met VNDLY biedt Workday organisaties een uniforme oplossing voor personeelsoptimalisatie die organisaties helpt bij het beheren van alle soorten werknemers - in loondienst, per uur, tijdelijk en uitbesteed - en een holistische talentstrategie ondersteunt, inclusief inzicht in kosten, personeelsplanningsbehoeften en naleving.

Volgens de voorwaarden van de definitieve overeenkomst zal Workday VNDLY overnemen voor een bedrag van ongeveer 510 miljoen dollar, voornamelijk bestaande uit contanten, onder voorbehoud van aanpassingen. De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het vierde kwartaal van Workday's fiscale jaar 2022, eindigend op 31 januari 2022, onder voorbehoud van de vervulling van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief vereiste wettelijke goedkeuringen.

Terug naar nieuws overzicht