Vertiv reikt EMEA Channel Awards aan partners uit

22-11-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Vertiv reikt EMEA Channel Awards aan partners uit

Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, heeft de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Vertiv EMEA Channel Awards. Hiermee wordt de bijdrage van partners in zeven categorieën erkend.

De winnaars van de Vertiv EMEA Channel Awards 2021 zijn:

EMEA Outstanding Vertiv Project of the Year Award: TechExpress, Ghana

EMEA Most Innovative Marketing Campaign of the Year Award: RRC, Rusland

EMEA Vertiv Brand Ambassador of the Year Award: Veljko Ostojić, Product Manager, Ingram Micro Servië

EMEA Rising Star Reseller Award: Netsite, Turkije

EMEA Reseller of the Year Award: Ricca IT, Italië

EMEA Rising Star Distributor Award: Hiperdist, Midden-Oosten en Afrika

EMEA Distributor of the Year Award: Ingram Micro, Duitsland

Veel huidige en nieuwe Vertiv-partners vanuit de hele EMEA-regio kwamen virtueel bijeen tijdens de jaarlijkse Channel Summit & Awards, dat op woensdag 17 november plaatsvond. De dag bestond, naast de uitreiking, uit paneldiscussies en een reeks keynote sessies, met gastsprekers als Dell Technologies, Canalys, CRN en Canva. Zij bespraken de laatste channeltrends voor 2022 en de daaropvolgende jaren.

“Ik ben heel blij dat we de kans krijgen om onze channelpartners en het werk dat in de EMEA-regio plaatsvindt in de schijnwerpers te zetten. Van uitstekende projecten tot innovatieve marketing; van merkambassadeurschap tot schitterende voorbeelden van reselling; de awards zijn een belangrijk moment om dit alles te vieren”, aldus Karsten Winter, Vice President Sales voor Vertiv in EMEA.

“Ons channelpartnerprogramma is sinds de start geïntensiveerd en ons partnerbestand blijft voortdurend groeien”, voegt Giordano Albertazzi, Vertiv President EMEA, toe. “Ik wil de winnaars van dit jaar van harte feliciteren met hun indrukwekkende werk, en al onze channelpartners bedanken voor hun voortdurende samenwerking bij het stimuleren van de groei van de business.”

Het Vertiv EMEA Channel Summit & Awards evenement is on demand beschikbaar via deze link.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter