Schwarz Group koopt XM Cyber

23-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Schwarz Group koopt XM Cyber

Schwarz Group, 's werelds vierde grootste retailer en een groeiende kracht in cloud computing, kondigt de overname aan van XM Cyber. Met de overname bereidt de Schwarz Group zich voor op toekomstige uitdagingen op het gebied van IT-beveiliging. Voor XM Cyber biedt dit talloze kansen voor aanhoudende groei en versnelde innovatie.

XM Cyber zal onafhankelijk blijven opereren en zijn volledige productpakket aanbieden onder zijn huidige merk en ondersteuningsstructuur, en zal zich blijven inzetten om zijn wereldwijde klantenbestand te ondersteunen met dezelfde uitstekende service die zijn klanten vandaag genieten.

Met de opkomst van digitalisering is beveiliging van het grootste belang om groeiende ecosystemen te beschermen. Cyberaanvallen zoals het infiltreren van ransomware in de IT-infrastructuur van bedrijven kunnen grote schade aanrichten. XM Cyber biedt een innovatieve aanpak om cyberaanvallen proactief te voorkomen vanuit het perspectief van de aanvaller. Door kritieke aanvalspaden te ontdekken over on-premises en multi-cloudnetwerken, helpt het organisaties om op kosteneffectieve wijze beveiligingslacunes te dichten voordat systemen worden gecompromitteerd. De uitgebreide kennis in het beveiligen van complexe hybride cloudnetwerken is ook een essentieel aspect van deze strategische acquisitie voor de Schwarz Group.

"XM Cyber biedt diepgaand technisch inzicht en innovatie die perfect aansluit bij ons portfolio voor geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten", zegt Christian Müller, Chief Information Officer van Schwarz Group. "Het vinden en dichten van hiaten in de beveiliging vanuit het perspectief van een aanvaller is een disruptieve benadering van de manier waarop organisaties hun netwerken proactief kunnen beschermen. De oplossing van XM Cyber bouwt voort op onze sterke IT-beveiliging om onze klanten, partners en onszelf als bedrijf verder te beschermen."

De samenwerking met XM Cyber vormt bovendien een aanvulling op de beveiligingscomponenten van de digitale bedrijfsmodellen van de Schwarz Group. "We breiden ons assortiment digitale producten voortdurend uit voor onze klanten, bijvoorbeeld onze online winkels, onze marktplaats of onze loyaliteitsprogramma's", zegt Rolf Schumann , Chief Digital Officer van Schwarz Group. "Met de oplossingen van XM Cyber bieden we onze klanten nog meer diensten en ontwikkelen we de winkel- en klantervaring op een meer holistische manier."

Voor XM Cyber biedt dit strategische partnerschap een enorm potentieel om zijn bedrijfsmodel verder uit te breiden en te ontwikkelen. "We zijn verheugd om deel uit te maken van de Schwarz Group", zegt Noam Erez , medeoprichter en CEO van XM Cyber. "Met de steun en internationale voetafdruk van de grootste Europese retailer kunnen we innovatie en groei versnellen en onze positie op de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt verder versterken. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om onze investeerders te bedanken die ons hebben gesteund tijdens de reis bij het bouwen dit unieke bedrijf."

Terug naar nieuws overzicht
Security