BearingPoint en IFS werken nauwer samen

30-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BearingPoint en IFS werken nauwer samen

Management- en technologieadviesbureau BearingPoint heeft plannen aangekondigd om zijn huidige samenwerking met IFS, het cloudbedrijfssoftwarebedrijf, uit te breiden tot een joint venture. Het nieuw gevormde bedrijf zou diensten leveren om de aanhoudende toename van de vraag naar IFS-software te ondersteunen.

Na niet-bindende besprekingen tussen de partijen blijft de lancering van de joint venture onderworpen aan de toepasselijke informatie- en overlegprocedures voor werknemers, de gebruikelijke goedkeuringen voor concentratiecontrole en definitieve documentatie.

Als zelfstandige entiteit zou de joint venture opereren als een unieke organisatie die zich richt op digitale transformatie die mogelijk wordt gemaakt door IFS-cloudsoftwareproducten. De nieuwe entiteit zal zich naar verwachting concentreren op kansen in Frankrijk, Nederland, België, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het VK. In elk van deze landen zullen BearingPoint en IFS middelen investeren om de basis van de onderneming te leggen en een positieve start te verzekeren.

Beide bedrijven hebben een sterk gemeenschappelijk klantenbestand en een track record in het leveren van succesvolle projecten en aanzienlijke waarde voor hun klanten in de afgelopen vijf jaar. BearingPoint is al een IFS Platinum-servicepartner en winnaar van de 2020 IFS Global Systems Integrator of the Year en 2021 IFS Growth Partner of the Year awards.

Terug naar nieuws overzicht
Software