Remote-work meetings specialist Sendsteps haalt kapitaal op

02-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Remote-work meetings specialist Sendsteps haalt kapitaal op

Sendsteps, een oplossing voor het creëren van interactieve presentaties, meetings en events, heeft onlangs bij Capital Mills een revenue – based financing investering binnen gehaald. Met deze investering kan Sendsteps zijn internationale groeiambitie verder uitrollen.

Sendsteps is een Software-as-a-Service (SaaS) scale-up, die het mogelijk maakt om publiek op interactieve wijze te betrekken bij jouw presentatie, meeting of evenement. In zijn bestaan heeft Sendsteps een trouwe klantenkring opgebouwd met meer dan 1 miljoen gebruikers.

Hoe Sendsteps meer interactie creëert
De aandacht van je publiek vasthouden tijdens een meeting of presentatie is altijd een uitdaging. In de huidige tijd van online meetings is het nog lastiger om interactie met je publiek te krijgen. We kennen het allemaal: de afleiding van een mail, een onafgemaakte taak of een berichtje op je telefoon. Je moet steeds beter je best doen om iemand bij de les te houden, voor je het weet ben je een deelnemer aan je meeting kwijt. Sendsteps biedt met zijn unieke PowerPoint, Teams en Web integratie de oplossing voor het interactief maken van je meeting!

Het belang van interactie tijdens meetings
Met de opgehaalde investering focust Sendsteps zich in eerste instantie op een brede marketing inzet met als doel de merkbekendheid te vergroten in binnen- en buitenland. Content zal een grote rol spelen in het bedienen van de focus doelgroepen.

Niels Visser, CEO Sendsteps: "bij Sendsteps kiezen we bewust voor een 'international first' approach. Hierdoor wordt ons product over de hele wereld al gebruikt. De stappen die we met deze investering kunnen zetten op het gebied van productontwikkeling en marketing zullen deze positie nog verder versterken. De meest zichtbare stap voor onze gebruikers is een rebranding die op korte termijn live gaat. Onze nieuwe identiteit past volledig bij onze ambitie en plaveit de weg om een internationale topspeler te worden."

René Delsing, namens Capital Mills zegt: "Interactie verhoogt de aandacht van het publiek aanzienlijk en leidt tot effectievere vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties. Sendsteps heeft bewezen de go-to oplossing te zijn als het gaat om publieksinteractie. Meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd hebben de technologie al gebruikt en een loyale klantenkring van topmerken maakt Sendsteps tot een leider in zijn categorie. We zijn erg enthousiast om te investeren en het management te ondersteunen in hun volgende groeifase."

Terug naar nieuws overzicht
Software