Niels Hoekman wordt Enterprise Account Executive Sysdig BeNeLux

04-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Niels Hoekman wordt Enterprise Account Executive Sysdig BeNeLux

Niels Hoekman wordt Enterprise Account Executive Sysdig BeNeLux zo meldt hij op LinkenIn. Het Sysdig Secure DevOps Platform biedt een oplossing voor de uitdagingen van het beveiligen van containers, Kubernetes en public cloud infrastructuur. 

Hoekman: "Aan alle goede dingen komt een einde, na 3,5 jaar verlaat ik Check Point Software Technologies, Ltd. Het was een geweldige rit, iedereen bedankt voor het vertrouwen en de energie. Bedankt allemaal! Check Point Software Technologies, Ltd. was mijn introductie in de wereld van cyberbeveiliging. Ik begrijp wel dat het een voorrecht is om bij zo'n mooi bedrijf je kennis en carrière op te bouwen. En bedankt voor iedereen die onze #KoffieTalks tot een succes heeft gemaakt! Ondanks dat we van thuis uit werkten, hebben we veel plezier gehad dankzij iedereen die deelnam aan onze wekelijkse gesprekken, de geweldige gasten die we hadden en mijn co-host Steven de Boer."

Sysdig wordt vertrouwd door honderden toonaangevende ondernemingen, waaronder Worldpay van FIS, Yahoo Japan, IBM en JW Player, om met vertrouwen moderne cloudapplicaties uit te voeren en tegelijkertijd de beveiligingsrisico's te beheren en te voldoen aan nalevingsvereisten.

Terug naar nieuws overzicht