AWS eert Benelux partners

06-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS eert Benelux partners

Elk jaar geeft Amazon Web Services (AWS) speciale aandacht aan leden van het AWS Partner Network (APN) die leiders zijn binnen het kanaal en een sleutelrol spelen bij het helpen van klanten om innovatie aan te jagen en oplossingen te bouwen op AWS.

AWS Partners zetten zich in om klanten te helpen bij het bouwen, op de markt brengen en verkopen van hun aanbod, zodat ze succesvolle cloudbedrijven kunnen laten groeien. De AWS Partner Awards erkennen een breed scala aan partners, wiens bedrijfsmodellen het afgelopen jaar specialisatie en samenwerking hebben omarmd. De AWS Partner Awards erkennen ook AWS-partners die blijven evolueren en verder groeien op de AWS Cloud door het werk voor hun klanten.

In de Benelux zijn de volgende winnaars naar voren gekomen:

NRB

AWS Rising Star of the Year

Met een omzet van € 413 miljoen en meer dan 3.200 medewerkers is NRB Group één van de belangrijkste Belgische spelers in de ICT-sector met een Europese strekking.

De missie van NRB is het leveren van end-to-end IT-oplossingen en -diensten door middel van een nauw en langdurig partnerschap met haar klanten in de publieke en private sector om de technologische, economische en digitale transformatie te vereenvoudigen. Gedurende 2021 heeft NRB haar strategie afgestemd op het bouwen van een AWS-partnerschap en hebben ze geïnvesteerd in een sterke voetafdruk met AWS in België. Hiermee hebben ze het AWS Solution Provider Program bereikt en starten ze migratieopdrachten, sales & industry enablement en Immersion Days terwijl ze de eerste gezamenlijke klantreferentie AWS- NRB-Ethias hebben gelanceerd.

Oblivion

AWS Consultingpartner of the Year
AWS (MAP) Migratiepartner of the Year

Oblivion levert diensten om de AWS-cloudstrategie te implementeren, te versnellen en te beheren. Als Premier Consulting Partner leveren ze hoogwaardige consultancy voor migraties, workloads, beveiliging, automatisering en kostenbeheer voor AWS-services. Ze bieden training en ondersteuning voor bedrijven die de AWS Cloud willen adopteren of gewoon een pragmatische partner nodig hebben voor hun complexe clouduitdagingen.

Helecloud

AWS (WAR) Well Architected Review Partner of the Year

Helecloud is een cloud-native AWS Premier Consulting Partner, opgericht in 2016 in het Verenigd Koninkrijk. Helecloud ontwikkelt krachtige, veerkrachtige, veilige, conforme en kosteneffectieve oplossingen voor klanten die een verscheidenheid aan cloudservices van Amazon Web Services (AWS) gebruiken. Helecloud heeft in 2021 een exponentiële groei geleid bij het ontwikkelen van hun partnerschap met AWS in de Benelux. Een belangrijk aandachtspunt van AWS SMB en Greenfield in de Benelux in 2021 was om het Well Architected-raamwerk te benutten in beoogde prospects, terwijl een innovatief concept werd opgezet met AWS als een WAR POC.

Sentia

AWS Prospecting Partner of the Year

Beheerde services en volledige cloudadoptie. Of een organisatie nu op zoek is naar een bliksemsnelle lancering in de Cloud met hun Managed Services (Design / Build / Operate), of de Cloud management principes volledig wil implementeren in een eigen organisatie, Sentia is de partner bij uitstek.

Cambrian Technologies

AWS Social Impact Partner of the Year

Cambrian Technologies, opgericht in 2018, ondersteunt en stimuleert digitale transformatie voor klanten. Cambrian Technology creëert waarde voor klanten door verandering te stimuleren, advies te geven, AWS-services te implementeren en specifieke oplossingen met toegevoegde waarde te creëren. De teamervaring van Cambrian Technologies (zoals CIO's en CTO's bij klanten) geeft hen een unieke kijk op de mogelijkheden van AWS en de uitdagingen van klanten. Dat is de belangrijkste reden voor klanten met een hoge complexiteit om op Cambrian Technologies te vertrouwen.

ARHS

AWS Public Sector Partner of the Year

Arηs Group is een groep van 13 entiteiten met een differentiatiemodel in leveringsaanpak: vaste serviceprijzen, professionele services, cloudmigratieservices, aangepaste applicatieontwikkeling, beheerde serviceprovider, systeemintegratie met een aanwezigheid in België, Luxemburg, Griekenland, Italië en Portugal . Arηs heeft in 2021 een exponentiële groei laten zien met AWS in Belux in Managed Services in Big Data, Analytics, Batch Processing & Business Intelligence (BI), Business Applications, Dev & Test, Internet of Things (IoT), Mobile, Security, Web & Web-apps. Arηs Group heeft een exponentiële groei gezien met AWS in de publieke sector en het commerciële segment, het behalen van de WAR-aanduiding, focus op migratiecompetentie en AWS Premier-partnerschap in 2022.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud