Oblivion is AWS Consulting Partner and Migration Partner of the Year 2021

09-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Oblivion is AWS Consulting Partner and Migration Partner of the Year 2021

IT-dienstverlener Oblivion, onderdeel van Xebia, sleept twee AWS Partner of the Year-awards in de wacht. De organisatie is door Amazon Web Services (AWS) benoemd tot AWS Consulting Partner of the Year en Migration (MAP) Partner of the Year. AWS deelt aan partners die zich wereldwijd onderscheiden in het AWS Partner Network (APN).

De AWS Consulting Partner of the Year in de Benelux wordt toegekend aan partners die als leider optreden in het AWS-landschap en een toonaangevende rol spelen bij het aandrijven van innovatie bij organisaties. “We zijn ontzettend trots op deze erkenning door AWS. Het team heeft zich in de afgelopen jaren geweldig weten aan te passen aan de nieuwe manier van (remote) werken, zonder in te leveren op prestaties. We blijven groeien en onze capaciteiten ontwikkelen en deze titel bevestigt dat we na 15 jaar AWS nog steeds bij de absolute top behoren”, aldus Edwin van Nuil, Managing Director van Oblivion.

AWS Migration Partner of the Year

Daarnaast wordt Oblivion beloond met de AWS Migration Partner of the Year 2021-award. Deze titel volgt nadat het IT-consultancybedrijf eerder dit jaar de officiële AWS Migration Competency behaalde als gevolg van de onderscheidende kennis op het gebied van cloudmigraties.

“Het AWS Partner Network stelt ons in staat om steeds meer organisaties klaar te maken voor een migratie naar de cloud. AWS stelt funding beschikbaar waarmee onze klanten in korte tijd een realistische business case hebben over wat een migratie hen gaat opleveren. De titel Migration Partner of the Year 2021 geeft daarbij aan hoe tevreden onze klanten zijn over het technische proces”, aldus Jeroen Jacobs, Cloud Business Consultant bij Oblivion.

Oblivion is een van origine Nederlandse Cloud Consultancy-firma met een volledige focus op AWS. In 2006, enkele maanden na de introductie van de eerste AWS-diensten in datzelfde jaar, koos Oblivion voor AWS om de software die zij voor organisaties ontwikkelde gemakkelijk te kunnen hosten. Rond 2010 maakte Oblivion de overstap naar consultancy op het gebied van AWS-cloudtechnologie en kort daarna werden ze officieel partner van AWS. In 2018 bereikte ze als eerste Nederlandse partij de Premier Partner-status, de hoogste rang die partners toegewezen krijgen vanuit AWS.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud