Microsoft Secured-core servers zijn nu beschikbaar

09-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft Secured-core servers zijn nu beschikbaar

De nieuwe Microsoft Secured-core servers zijn nu beschikbaar vanuit het Microsoft-ecosysteem om de infrastructuur van organisaties nog beter helpen te beveiligen zo meldt de tech leverancier in een blog.

Secured-core servers hebben een diepgaande verdedigingsbenadering van basissysteembeveiliging.

Secured-core servers zijn gebouwd rond drie verschillende beveiligingspijlers:

Om de serverinfrastructuur te beschermen met een op hardware gebaseerde vertrouwensbasis.

Om gevoelige workloads te beschermen tegen aanvallen op firmwareniveau.

Om toegang tot en uitvoering van niet-geverifieerde code op de systemen te voorkomen.

OEM

Door samen te werken met OEM's (Original Equipment Manufacturers) en siliciumleveranciers, gebruiken Secured-core-servers op hardware gebaseerde root of trust op basis van industriestandaard in combinatie met beveiligingsmogelijkheden die zijn ingebouwd in de moderne centrale verwerkingseenheden (CPU's) van vandaag. Secured-core servers gebruiken de Trusted Platform Module 2.0 en Secure boot om ervoor te zorgen dat alleen vertrouwde componenten in het opstartpad worden geladen.

“Om onze klanten te helpen veilig te blijven en hun bedrijfsresultaten te versnellen, is Hewlett Packard Enterprise (HPE) verheugd om de nieuwe Gen 10 Plus (v2) producten voor Azure Stack HCI 21H2 en Windows Server 2022 uit te brengen, die kunnen worden geleverd met de HPE GreenLake edge. -to-cloud-platform”, zegt Keith White, Senior Vice President en General Manager, GreenLake Cloud Services Commercial Business. "Deze bieden ongekende hostbescherming door HPE's beveiligingstechnologieën te combineren met Secured-core serverfunctionaliteiten voor een veilige, hybride implementatie."

Lees alle details verder hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security