Mollie kondigt fintech Centre of Excellence aan in Maastricht

09-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Mollie kondigt fintech Centre of Excellence aan in Maastricht

Mollie, een betalingsverwerker binnen Europa, kondigt aan dat het een nieuw fintech Centre of Excellence zal openen in Maastricht, Nederland. De locatie wordt een uitbreiding van het hoofdkantoor van Mollie in Amsterdam, waardoor het bedrijf kan schalen en groei kan stimuleren voor haar 125.000+ klanten.

Het Maastrichtse fintech Centre of Excellence zal onderdak bieden aan nieuwe medewerkers die werkzaam zijn op een breed scala aan afdelingen, waaronder ontwikkeling, operations en customer experience.

De lancering volgt op de in juni aangekondigde Serie C financieringsronde van 665 miljoen euro onder leiding van Blackstone Growth, waardoor Mollie een van de meest waardevolle private fintechbedrijven in Europa werd.

Met het nieuwe Centre of Excellence-kantoor in het bruisende stadscentrum van Maastricht wil Mollie een moderne en ontspannen omgeving creëren waarin nieuwe medewerkers zich thuis kunnen voelen. Mollies cultuur heeft het bedrijf populair gemaakt bij haar huidige werknemers. Glassdoor heeft Mollie uitgeroepen tot een van de beste fintechs om voor te werken in Nederland. Het bedrijf heeft ook een certificering ontvangen van Great Place to Work.

Het centrum zal onder leiding staan van Julien Cordonnier, COO van Mollie en voorheen Senior Director bij Uber, die in mei in dienst is getreden. Het centrum gaat open in juni 2022, en er zijn al 25 mensen aangenomen in de regio.

Terug naar nieuws overzicht
Software